Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Kan ik als ondernemer een bedrijfspand hypotheek krijgen zonder jaarcijfers?

Regelmatig krijgen wij de vraag van ondernemers die een bedrijfspand willen kopen, of zij jaarcijfers moeten kunnen overleggen. Mogelijk kiest het vastgoed als uitgangspunt voor de financiering. Natuurlijk kijken we of u als ondernemer de lasten kunt dragen. Daarnaast is er een eigen inbreng vereist. De jaarcijfers vormen echter niet het uitgangspunt. Bij Mogelijk is het object leidend. Dat betekent dat ook startende ondernemers bij ons een financiering voor hun bedrijfspand kunnen krijgen. Zo lang het vastgoed goed is, kunnen wij financieren.

Een zakelijke hypotheek zonder jaarcijfers: hoe werkt dat?

Bij Mogelijk is het vastgoed leidend voor het verkrijgen van een vastgoed financiering. We beginnen niet met het beoordelen van cijfers; die komen pas later in het proces aan bod. Bij ons is het te financieren object, zoals een kantoorpand, bedrijfsruimte of winkel- of horecapand het uitgangspunt. Belangrijke vraag is: vertegenwoordigt dat pand genoeg waarde in verhouding met de leensom om als onderpand te dienen? Daarbij kijken we eventueel ook verder dan het pand alleen. Denk aan de ligging van het object. Een private investeerder uit het netwerk van Mogelijk financiert het vastgoed van de ondernemer. Het vastgoed biedt de investeerder de zekerheid, want de investeerder heeft het eerste recht van hypotheek op het pand. Mocht er onverhoopt iets mis gaan met de ondernemer, dan heeft de investeerder het vastgoed als onderpand. Natuurlijk kijken we of de ondernemer de lasten kan dragen en of er geen financiële calamiteiten zijn. Dat is logisch. Maar het vastgoed moet het doen. Bij Mogelijk is de waarde van het object belangrijker dan de jaarcijfers van de ondernemer.

Snel verder met ondernemen dankzij de snelle realisatie

Het voordeel van het financieren van uw zakelijke pand bij Mogelijk is de snelle realisatie. In veel gevallen is de financiering al binnen enkele dagen rond. In een korte tijd bent u eigenaar van uw eigen bedrijfspand. En naast de maandelijkse aflossing en rente bieden wij u de mogelijkheid om tussentijds extra boetevrij af te lossen. Dit geeft u veel flexibiliteit!

Uw voordelen:

  • Vrijheid van altijd boetevrij extra aflossen

  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening

  • Lage aflossing

  • Ook nieuwbouw

"Ik ben een blije klant, want ik heb een goede financiering die uitstekend bij mij past ook vanwege de korte historie van mijn bedrijf"

Nog meer voordelen van De Ondernemershypotheek

Naast de snelle realisatie en het boetevrij extra aflossen geniet u van vele voordelen die verbonden zijn aan onze zakelijke hypotheek. Bij Mogelijk zetten we elke dag alles op alles om onze klanten blij te maken. Alles binnen ons bedrijf is gericht op transparantie en gemak. Vastgoed zit in ons DNA. Wij financieren elk type zakelijk vastgoeden overal in Nederland: van grote stad tot kleine kern. Wij vinden dat iedere ondernemer een eerlijke kans verdient op een vastgoedfinanciering. We hebben een makkelijk proces: u kunt een quickscan indienen en dan hoort u binnen twee werkdagen of Mogelijk kan financieren.