Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds: Hoe zit het in elkaar?

Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds: Hoe zit het in elkaar?

Het Zakelijke Hypotheken Fonds is de nieuwste propositie van Mogelijk Vastgoedfinancieringen, speciaal voor beleggers die op zoek zijn naar veel zekerheden, minimale risico’s en maximaal gemak. Hoe zit dit fonds in elkaar, wat kun je verwachten en hoe meld je je aan? Tom Jessen, presentator, bespreekt de ins en outs van het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds in een speciale kennissessie.

Brechtje van Miert, accountmanager bij Mogelijk, over deze kennissessie. “Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds is nieuw, de lancering was begin maart dit jaar. Het is anders dan onze één-op-één financieringen waar onze investeerders aan gewend zijn en ook anders dan beleggen in een traditioneel vastgoedfonds. Vandaar dat we graag vertellen hoe het werkt met dit fonds”.

Naast Brechtje zelf komen Annemieke Schoonderwoerd, partner bij Mogelijk, en Dirk Jan van den Hoeden, fondsmanager bij Mogelijk, aan het woord. Maar ook externe partners die meewerkten aan de totstandkoming van het fonds zoals Brigit Colaris van Westdam Netwerk Notarissen en Daan Horsthuis en Jelmer Baukema van Van Doorne advocaten.

Brechtje: “Na het bekijken van deze kennissessie weet je meer over de structuur van het fonds, de voordelen voor investeerders en geldnemers, over het verschil met een traditioneel vastgoedfonds en over de wijze van aanmelden. Voor iedereen die vragen heeft, sta ik samen met mijn collega’s natuurlijk klaar om die te beantwoorden. Op kantoor, telefonisch of per mail.”

Bekijk hier de kennissessie

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogHet Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds: Hoe zi...