Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

"Geweldig om bestaande en nieuwe klanten weer fysiek te ontmoeten"

Persoonlijk contact staat bij Mogelijk hoog in het vaandel. Het is dan ook niet voor niets dat een groot Mogelijk-team de volle drie dagen op vastgoedbeurs PROVADA heeft doorgebracht. Zelfs na sluitingstijd van de beurs ging het netwerken onder het genot van een hapje en een drankje door tijdens twee afterparty’s bij Zuidpool bij de RAI. “De dagen zijn erg intensief geweest, maar ontzettend leuk,” zegt Annemieke Schoonderwoerd, een van de drie grondleggers van Mogelijk. “Er hing een enorme positieve energie en iedereen vond het fijn om elkaar na alle coronabeperkingen weer te kunnen zien en spreken.”

Laagdrempelig en dynamisch

De warme en moderne uitstraling van het Mogelijk-kantoor in Breukelen kwam terug in de stand op de PROVADA. Zelfs de snoeppotten die ook in het kantoor te vinden zijn, kregen een plekje op de stand. “Daarnaast konden we bezoekers een virtuele rondleiding door ons kantoor geven door middel van VR-brillen”, zegt Annemieke. “Wat hebben wij genoten van het weerzien met onze bestaande klanten en de ontmoetingen met nieuwe klanten. We stonden op de beurs om aan de vastgoedmarkt te laten zien wie we zijn. Er zijn nog steeds partijen in de markt die ons niet of nauwelijks kennen. Met onze stand wilden we de drempel om kennis met ons te maken verlagen. Intermediairs, vastgoedbeleggers en investeerders kwamen spontaan bij onze stand langs om ons (beter) te leren kennen. Hier zijn ook concrete aanvragen uit voortgekomen. Er was vooral veel interesse voor de projectfinancieringen die we verstrekken.”

Interessant gespreksforum

Mogelijk had verschillende activiteiten georganiseerd die goed aansloegen bij het publiek. Van een Mogelijk-quiz voor studenten en de dagelijks drukbezochte Mogelijk Mojito-borrel, tot een gespreksforum met als thema: ‘Vastgoedbelegger; kiest u voor achteroverleunen of herfinancieren?’ “Gespreksleider van dit forum was Maarten Bouwhuis onder meer bekend van BNR Nieuwsradio”, vertelt Annemieke. “Aan tafel zaten intermediairs Lisette van Breugel van Stapelfinancieringen, Bastiaan Breugem van het Financieringsgilde en zijn klant, vastgoedbelegger de heer Thakoersingh. Zij spraken onder meer over de toegevoegde waarde van een intermediair voor een vastgoedbelegger als het gaat om het financieren van een nieuw pand of het herfinancieren van een portefeuille. Het was erg interessant om beide disciplines op één podium te hebben. De zaal zat vol met bezoekers die na afloop nog wilden doorpraten.”

Actuele thema’s  

De Mogelijk-stand was ook de opnamestudio van het BNR Nieuwsradio-programma ‘Vastgoed Gezocht’ dat maandag 1 november om 19.00 uur te beluisteren is. Presentator Maarten Bouwhuis en co-host Maarten de Gruyter ontvingen Peter Schreuter, directeur van de PROVADA, en Marja Appelman, directeur Woningbouw bij Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Annemieke: “Zij voerden een heel interessant gesprek over de ontwikkelingen in de woningmarkt en de problematiek hieromtrent. Er werd onder andere besproken hoe er versneld meer woningaanbod kan komen. Een heel relevant en actueel onderwerp. Ik raad iedereen aan om dit te beluisteren.”

Annemieke heeft na afloop van de PROVADA veel enthousiaste reacties ontvangen. “Van zowel de bezoekers als de standhouders. Deze PROVADA was één groot succes!”

[banner:562]