Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Fonds VI nog even geopend voor inschrijving

Het zesde Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds is nog even open voor inschrijving. Nog tot en met vrijdag 13 oktober kunt u zich aanmelden. Op dit moment zit er ruim 24 miljoen euro aan inschrijvingen in het fonds en de verwachting is dat er deze laatste week nog zeker wat bij komt. Fondsmanager Miranda Landkroon-Wiegmans: “We hebben net de laatste kennissessie gehad en zijn nog in gesprek met meerdere geïnteresseerden”. Beleggen kan vanaf € 100.000,- met een geprognosticeerd rendement van 6,5%. De looptijd is net als bij het vorige fonds vijf jaar. Fondsbeleggen is een mooie optie waarbij u als belegger eenmalig geld inlegt, waarna gedurende vijf jaar maandelijks een rente uitkering volgt.”

Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds financiert een gevarieerde mix aan hoogwaardig en kwalitatief vastgoed van ondernemers gespreid door heel Nederland. Beleggers die al zijn ingestapt,  geven aan de spreiding en het gemak juist nu te waarderen. Miranda: “Wij horen steeds vaker dat beleggers een alternatief zoeken voor vastgoedfondsen. Bij het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds blijft het eigendom van het vastgoed bij de ondernemers, de investeerders verstrekken de hypotheken. Het risico op waardevermindering en leegstand blijft dus ook bij de ondernemer, temeer omdat elke ondernemer een significant deel voor zijn financiering zelf inbrengt. Investeren is nooit geheel zonder risico’s, denk bijvoorbeeld aan het debiteurenrisico,  maar door de spreiding en de behoudende manier van financieren, blijft dit risico bij fondsbeleggen beperkt..”  

Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds VI

  • Geprognosticeerd rendement 6,5%
  • Investeren vanaf € 100.000,-
  • Maandelijkse rente uitkering
  • Looptijd van vijf jaar
  • Overwinstpotentie aan het einde van de looptijd
  • Spreiding en diversiteit aan vastgoed
  • Het recht van eerste hypotheek op gehele portefeuille 

Meedoen?

U heeft nog tot en met 13 oktober om mee te doen met dit fonds..U kunt direct inleggen via de website of via uw eigen mijn.mogelijk.nl omgeving. Wilt u nog even overleggen, neem gerust contact met ons op via 0346 – 264 664 of mail naar fondsbeleggen@mogelijk.nl.