Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Eén jaar na dato: het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds succesvolle aanwinst

In maart vorig jaar introduceerde Mogelijk het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. Fondsmanager Miranda Landkroon-Wiegmans. “We waren ervan overtuigd dat dit voor een aantal beleggers die al bekend waren met Mogelijk een mooie toevoeging zou zijn. Maar dat het zou leiden tot zo’n succes dat we direct drie fondsen na elkaar konden vullen, hadden we niet verwacht. Het aantal nieuwe beleggers dat zich aanmeldt groeit. Het gaat zo goed, dat we binnenkort alweer het vierde fonds kunnen openstellen.”

Voor beleggers die behoefte hebben aan diversiteit, spreiding, gemak, ontzorging én een stabiel rendement met een vaste inkomstenstroom, is beleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds interessant. Miranda: “We zien de fondsen gestaag groeien. Ik hoor veelvuldig dat beleggers ons vanaf het begin volgen en bij het derde fonds zijn ingestapt. Of dat ze wel eerder instapten maar met een wat kleinere investering. Dit laat zien dat er meer dan voldoende kapitaal in de markt aanwezig is maar ook dat het vertrouwen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds groeit. Daar zijn we natuurlijk heel trots op.”

Financiële ruimte voor aanvragers

Met de fondsgelden die beleggers inleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds worden zakelijke hypotheken van ondernemers gefinancierd. Senior Accountmanager Marc van den Berg: “Vanuit het fonds financieren we hoogwaardig zakelijk vastgoed, met name kantoren en bedrijfspanden verspreid door heel Nederland. Het mooie van het fonds is, dat we ook grotere leensommen kunnen financieren. Aanvragers met een compleet dossier en taxatierapport kunnen binnen een paar dagen gefinancierd worden. Dat is de kracht van Mogelijk en dus ook dit fonds. Daarbij geven aanvragers aan dat ze het prettig vinden dat de zakelijke hypotheek een aantal jaren aflossingsvrij loopt. Dit geeft lucht en meer financiële ruimte”.

Fonds goed alternatief voor Box 3-beleggers

Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds heeft het productaanbod van Mogelijk absoluut verrijkt. Zeker nu het bijvoorbeeld voor Box 3-beleggers minder interessant is om zelf vastgoed als investering aan te kopen, biedt beleggen in het Mogelijk Zakelijk Hypotheken Fonds een mooi alternatief. Niet alleen beleggers weten de weg naar ons te vinden, ook zijn we in gesprek met vermogensbeheerders en family offices voor de ontwikkeling van fondsen op maat. We staan wat dat betreft nog maar aan het begin, blijf ons dus vooral volgen”, besluit Miranda.

Meer weten of alvast aanmelden?

Wilt u als een van de eersten op de hoogte gesteld worden van de voorwaarden van het volgende Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds? Of wilt u zich nu alvast aanmelden? Laat het ons weten, bekijk hier de details. Ook kunt u zich aanmelden voor speciale kennissessies waarbij wij u uitleg kunnen geven over de werking en samenstelling van het fonds.