Dolgelukkig met de financiering van Mogelijk

Dolgelukkig met de financiering van Mogelijk

“Mogelijk is een van de leveranciers waarmee wij graag zakendoen. Een ondernemer die bijvoorbeeld zijn winkelpand wil kopen is gebaat bij snelheid en flexibiliteit. Bij Mogelijk kan je als ondernemer boetevrij en versneld aflossen, dat is prettig”, vertelt Diederik de Meester, Partner van advieskantoor Barlavento. Hij adviseert vastgoedbeleggers en -ontwikkelaars bij financieringsvraagstukken.

“Als je een pand wilt financieren, is het soort pand belangrijk. Er is een groot tekort aan woningen dus steeds meer partijen duiken daarop. Mogelijk heeft daar een propositie voor: buy to let, dus kopen om te verhuren. Bij een bedrijfspand is belangrijk in welke regio het staat, de staat van het object en de alternatieve aanwendbaarheid: kan je er nog iets anders mee als het leeg komt te staan. Onlangs hadden we een vastgoedbelegger die een oud kantoorpand kocht om appartementen in te ontwikkelen. De financieringsaanvraag stond in korte tijd op de site van Mogelijk en werd direct geclaimd door een investeerder. Klant blij, wij blij, Mogelijk blij”, vervolgt Diederik.

Snelheid geboden

Financieel adviseur Diederik de Meester vertelt zijn verhaal in de podcastserie ‘Het Geld en De Stenen’. In deze podcast is ook ondernemer Bauke Adema aan het woord die zijn pand financierde bij Mogelijk. Bauke is eigenaar van de 240 jaar oude scheepswerf Pattje Waterhuizen aan het Winschoterdiep. Het terrein is ruim 3000 m2 en er werken zo’n 90 mensen. De werf is dertig jaar geleden overgenomen, failliet gegaan en lag tien jaar stil, totdat Bauke het in 2010 ging huren. “Toen de werf op de veiling kwam, had ik geld nodig om het te kopen. Ik kwam in contact met Mogelijk, stuurde de gegevens en ging op gesprek. De financieringsaanbieding werd op de site van Mogelijk gezet. Het was spannend, want de curator wilde een snelle financiering, anders zou de werf doorverkocht worden. Dan was ik het bedrijf ook kwijt geweest, want concurrerende scheepswerven wilden het kopen. Ik ken de investeerder niet, maar ben dolgelukkig dat we de financiering via Mogelijk voor elkaar konden krijgen.”

Luister hier de hele podcast

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6,0% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogDolgelukkig met de financiering van Mogelijk