Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Bij Mogelijk kunnen we voor ondernemers en investeerders echt het verschil maken

“Het enthousiasme van ondernemers en investeerders werkt voor mij heel motiverend. Wij kunnen enerzijds voor ondernemers heel snel hun financiering in orde maken. Anderzijds krijgen investeerders een stabiel rendement waarbij Mogelijk al het werk uit handen neemt. De directe lijnen en het tempo maken het werk superleuk”, vertelt accountmanager Sebastiaan van der Meer (op de foto midden).

De groei zit er bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen goed in. Om ondernemers en investeerders goed van dienst te kunnen zijn, zocht Mogelijk ter uitbreiding van het team naar accountmanagers met gedegen ervaring. Onlangs begonnen Sebastiaan van der Meer, Twan Lensvelt (op de foto rechts) en Bas de Vries (op de foto links) bij Mogelijk. Sebastiaan: “Na 17 jaar Rabobank was het tijd voor wat nieuws. De overstap was best spannend maar het heeft mij ontzettend veel energie gegeven. De laatste paar jaren was ik binnen de Rabobank actief op het gebied van bedrijfsfinancieringen voor het MKB. Die ervaring komt uitstekend van pas binnen Mogelijk. We werken hier als team nauw met elkaar samen, de lijnen zijn kort en daardoor kunnen we ondernemers vaak al binnen enkele dagen financieringsduidelijkheid geven. Bovendien kan de akte binnen een of twee weken passeren bij de notaris. Dat tempo is echt heel fijn. Doordat wij de focus leggen op het vastgoed, kunnen we veel voor ondernemers betekenen. Laatst nog hebben we de financiering van een nieuwbouwproject gerealiseerd voor een startende ondernemer. Bancair lukte het niet en wij hadden het binnen twee weken rond. Geweldig is dat. Naast gesprekken met ondernemers, sta ik ook investeerders te woord. Laatst was ik in gesprek met potentiële investeerders en zij waren positief verrast over het feit dat Mogelijk zo veel werk uit handen neemt. Mogelijk doet de hele leningadministratie en zorgt dat maandelijks de rente en aflossing op de rekening komt van de investeerder. Makkelijker kan het bijna niet.”

Degelijk, stabiel rendement

“Het interessante van mijn werk binnen Mogelijk is dat ik heel direct contact heb met klanten”, vervolgt collega Twan Lensvelt. “Van oorsprong ben ik jurist maar na mijn studie ging ik vrijwel direct in de bancaire sector werken. “Voordat ik bij Mogelijk kwam, werkte ik als private banker bij Van Lanschot Bankiers. Ik snap hoe investeerders denken en waar de behoefte ligt. In de huidige markt zijn de mogelijkheden voor investeerders beperkt. Obligaties leveren nauwelijks iets op en aandelen zijn risicovol. Mogelijk biedt investeerders een degelijk, mooi, stabiel rendement. Het is heerlijk om in deze dynamische, snelgroeiende omgeving te werken. Het meest vrolijk ben ik in de spreekkamer als ik de gesprekken kan voeren met investeerders en ondernemers.”

Focus op vastgoed

Collega accountmanager Bas de Vries maakte na dertien jaar FGH Bank de overstap naar Mogelijk. “Ik heb altijd in commerciële vastgoedfuncties gewerkt. Naast functies op het hoofdkantoor, werkte ik op diverse plekken in Nederland: van Amsterdam tot Groningen. Met name door mijn ervaring en klantcontact als accountmanager voor verschillende regiokantoren en de financiering van diverse objecten door heel Nederland, beschik ik over een brede regionale marktkennis. Dat heeft binnen Mogelijk veel voordelen. Het is heel interessant dat Mogelijk financieringen benadert vanuit de waarde van het vastgoed. Het object moet het doen. Daar zitten de zekerheden in voor de investeerder. We bieden een eenvoudig, duidelijk product. Het is fijn dat we op een zeer snelle en directe manier zaken kunnen doen. Ondernemers krijgen bij ons snel duidelijkheid en daar is een grote behoefte aan. Voor investeerders bieden we een mooie investeringsmogelijkheid met veel zekerheden. De deur staat bij ons altijd open, kom gerust langs voor meer informatie!”