Algemeen Directeur Folkert Eggink: "Wij willen de meest toonaangevende vastgoedfinancier van Nederland worden"

Algemeen Directeur Folkert Eggink: "Wij willen de meest toonaangevende vastgoedfinancier van Nederland worden"

“Wij willen graag de grootste en meest toonaangevende non-bancaire vastgoedfinancier worden in Nederland. Om dit te bereiken, zullen we blijven innoveren en oplossingen bedenken voor klanten. De omvang van Mogelijk zal zeker in 2021 weer verdubbelen”, vertelt Folkert Eggink, de nieuwe algemeen directeur van Mogelijk Vastgoedfinancieringen.

Folkert is in november gestart bij Mogelijk. “We zijn een goede match. Ik heb een achtergrond in vastgoed en financiering, toen de kans voorbijkwam voor deze functie, heb ik geen moment getwijfeld. Ik typeer Mogelijk als een klantgericht bedrijf, we bieden oplossingen in de vorm van financiering of investeringsmogelijkheden. Mogelijk laat zich wel vergelijken met een vliegtuigmaatschappij: wij bieden service en comfort maar zorgen ook dat je bij je bestemming aankomt en niet halverwege ergens strandt.”

Inspelen op marktvraag

“Mogelijk biedt een uniek concept en ontwikkelt zich steeds verder op basis van de marktvraag”, aldus Folkert. “Zo hebben we onlangs de ‘clubdeal’ geïntroduceerd omdat we een groeiende behoefte zagen bij aanvragers voor leensommen boven de 1 miljoen euro. Met de clubdeal financieren maximaal 5 investeerders de zakelijke hypotheek. Ook hebben we op basis van de behoefte van aanvragers besloten transformatieprojecten te financieren, zoals het transformeren van kantoor of winkel naar woningen voor de verhuur. Omdat er heel veel kennis over vastgoed binnen ons bedrijf aanwezig is, weten we precies wat de kansen en risico’s zijn.”

Eigenheid

“Klantgericht, denken in oplossingen, innovatief en menselijk zijn waardes die sterk door de oprichters Maarten Rövekamp, Pablo de Loor en Annemieke Schoonderwoerd zijn verankerd binnen het bedrijf. Die eigenheid spreekt mij bijzonder aan. Maar ook onze klanten waarderen de unieke aanpak van Mogelijk. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de interviews met investeerders en ondernemers die terug te lezen zijn in ons jaarlijkse magazine. Ik ben er trots op dat ik deel mag uitmaken van dit mooie unieke bedrijf. Ik zie volop kansen om Mogelijk door te laten ontwikkelen met behoud van eigenheid!”

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogAlgemeen Directeur Folkert Eggink: "Wij willen...