Financiering voor uw bedrijfspand

Zakelijke hypotheek aanvragen

Bent u ondernemer en op zoek naar een zakelijke hypotheek vanaf € 50.000,-? Bij Mogelijk sluit u uw vastgoedfinanciering snel en eenvoudig af. Zolang het om zakelijk vastgoed gaat, kunnen wij het financieren. Denk aan een financiering voor uw bedrijfs-, kantoor-, horeca- of winkelpand. Bij Mogelijk kunnen zowel ervaren als startende ondernemers een zakelijke hypotheek aanvragen. Wij financieren door heel Nederland; van grote stad tot klein dorp. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Financieren jullie mijn object? Doe de quickscan 

De zakelijke hypotheek is bedoeld voor ondernemers. U kunt een zakelijk pand laten financieren met een leensom vanaf € 50.000,-. Dit geldt voor bedrijfspanden, winkels, kantoren, horecapanden, agrarische grond, project of transformatiepanden.

Doe de quickscanIk wil eerst meer weten

Zakelijke hypotheek berekenen

Wat is een zakelijke hypotheek?

Een zakelijke hypotheek is een lening die verstrekt wordt aan ondernemers met een (bedrijfs-)pand als onderpand. Het kan gaan om aankoop van vastgoed, om projectfinanciering voor transformaties of om herfinanciering van bestaand vastgoed. Ondernemers kunnen een zakelijke hypotheek aanvragen voor maximaal 75% van de waarde van het pand. 

Waarom een zakelijke hypotheek aanvragen bij Mogelijk?

Ondernemers die vastgoed willen kopen merken dat het vaak lastig is om een zakelijke financiering bij een bank aan te vragen als het om grotere bedragen. Mogelijk Vastgoedfinancieringen is het alternatief om uw vastgoed te financieren. U kunt ook bij ons terecht als u (nog) geen jaarcijfers kunt overleggen. De waarde van het onroerend goed vormt ons uitgangspunt.  

Wat voor soort vastgoed financiert Mogelijk?

Zolang het zakelijke vastgoed is, kunnen wij het financieren. Denk aan een bedrijfs-, kantoor-, horeca- of winkelpand. Mogelijk biedt De Ondernemershypotheek aan zowel ervaren als startende ondernemers. Van grote stad tot klein dorp; als het object goed is, moet het mogelijk zijn te financieren. Dat is het uitgangspunt en dat blijkt een enorm succes. Mogelijk werd opgericht in 2016 en groeit flink!

Tussentijds extra boetevrij aflossen
Tussentijds extra boetevrij aflossen
Looptijden van 6 maanden tot 20 jaar
Looptijden van 6 maanden tot 20 jaar
Van harte welkom met en zonder intermediair
Van harte welkom met en zonder intermediair
Aantrekkelijke voorwaarden
Aantrekkelijke voorwaarden
Aantal gefinancierde objecten:
Bezoekers op de site: actieve bezoekers
Totaal gefinancierd: € 
Veelgestelde vragen
Hoe lang duurt de aanvraag voor een zakelijke hypotheek?

De gemiddelde doorlooptijd bij Mogelijk van moment van aanvraag tot acceptatie door een investeerder bedraagt 1 tot 2 weken. Op basis van de quickscan hoort de ondernemer welke leensom haalbaar is op het te financieren pand. Daarna bekijken we de meeste recente jaarrekening, IB-aangifte en WOZ-beschikking en nodigen we de ondernemer uit voor een kennismakingsgesprek. Verloopt de kennismaking voor beide partijen positief, dan brengen we direct een offerte uit. De inhoud van de offerte wordt meteen tijdens het gesprek doorgenomen. Na ondertekening van de offerte stellen we een informatiememorandum (ook wel investeringsaanbieding) op met de relevante gegevens over het object en de aanvrager. 

Voor welke type panden kan ik een zakelijke hypotheek aanvragen?

De zakelijke hypotheek van Mogelijk is aan te vragen voor zakelijk onroerend goed. Denk daarbij aan een bedrijfspand, kantoorpand, winkelpand, horecapand, agrarische grond en project- en transformatiepanden. Wij financieren vanaf € 50.000,-.

U kunt ook een zakelijke hypotheek aanvragen voor woningen of appartementen voor de verhuur. Deze worden gefinanciert via de Verhuurhypotheek van Mogelijk.

Waarom teken ik als ondernemer in privé mee?

Om de risico's voor de investeerder klein te houden, tekent u als ondernemer in privé mee. Ook als u de zakelijke hypotheek als B.V. aanvraagt. Daarnaast heeft de investeerder het recht op eerste hypotheek en vragen wij een minimale eigen inbreng van 15% van de gewenste leensom.

Kan ik een zakelijke hypotheek aanvragen voor een woning voor de verhuur?

Mogelijk financiert ook woningen of appartementen voor de verhuur. Een aanvraag voor een hypotheek voor dit soort beleggingspanden begint eveneens bij de quickscan. Vastgoedondernemers kunnen woningen of appartementen voor de verhuur financieren via de verhuurhypotheek

HomeZakelijke hypotheek aanvragen