Een pand aankopen en plannen om te verduurzamen?

Verduurzaming van uw bedrijfspand loont

Wilt u als ondernemer, vastgoedbelegger of ontwikkelaar een object aankopen en heeft u plannen om te verduurzamen of heeft u een bestaand pand dat u wilt verduurzamen? Met een verduurzamingsfinanciering van Mogelijk kunt u uw groene ambities waarmaken! Met gedegen vastgoedkennis zien wij, net als u, de kansen en denken we in mogelijkheden. Wij verstrekken financieringen met looptijden tussen de 3 en 36 maanden en leensommen vanaf € 50.000,-.

Verduurzamingsfinanciering voor ondernemers in Overijssel

Bent u ondernemer in Overijssel en streeft u naar een duurzamere toekomst voor uw bedrijf? Met het Verduurzamingsfonds Zakelijke Hypotheken Overijssel kunnen wij u financieren.

Ontdek de mogelijkheden

Financieren jullie mijn project?

De Ondernemershypotheek is bedoeld voor ondernemers. U kunt een zakelijk pand laten financieren met een leensom vanaf € 50.000,-. Dit geldt voor bedrijfspanden, winkels, kantoren, horecapanden, agrarische grond, project- of transformatiepanden.

Doe de quickscan

Zakelijke hypotheek berekenen

Aantal gefinancierde objecten:
Bezoekers op de site: actieve bezoekers
Totaal gefinancierd: € 
Wat is verduurzaming?

Met een verduurzamingsfinanciering van Mogelijk financiert u de verduurzaming van een object. Uw plannen realiseren, dat vormt voor ons het uitgangspunt. Vastgoedontwikkeling zit in ons DNA, we kennen de kansen als geen ander. Dient u bij ons uw aanvraag in, dan weet u binnen 48 uur welke leensom haalbaar is. Onze vastgoedspecialisten bekijken onder andere uw financieringsbehoefte, het projectplan, de vergunningen en de bestemming. Bij de financiering van verduurzamingsprojecten werken we met bouwdepots. Een deel van de leensom wordt bij het passeren bij de notaris direct vrijgegeven. Het restant wordt in depot gehouden en keren we in verschillende termijnen uit. De administratie houden we voor u overzichtelijk en makkelijk. Ook is het mogelijk om uw bestaande pand te herfinancieren zodat u kapitaal vrijspeelt waarmee u verduurzamingsmaatregelen kun nemen. 

Sluit de verduurzamingsfinanciering van Mogelijk voor:

  • Aankoop object 

  • Verbouwing en verduurzaming

  • Herontwikkeling 

Met een verduurzamingsfinanciering kunt u de aankoop, verbouw en verduurzamingsplannen van het pand financieren. Gaat u het pand na verbouwing verhuren, dan kunt u bij Mogelijk De Verhuurhypotheek afsluiten met een rente vanaf 5,55% per jaar. Makkelijker kan niet.

Verduurzaming is actueel en relevant

Bij Mogelijk kunt u vertrouwen op goede kennis op het gebied van mogelijkheden voor verduurzaming. De vastgoedspecialisten die projecten beoordelen, herkennen en erkennen de kansen in vastgoed, zij hebben allen meer dan 20 jaar ervaring in vastgoed. Bovendien is een van de oprichters van Mogelijk ook projectontwikkelaar. Hij kent de kansen, risico’s, eisen, contracten en alles met betrekking tot noodzakelijke vergunningen als geen ander. Ook snappen wij dat u gebaat bent bij een makkelijk proces, wij zetten alles op alles om u financiering snel en vakkundig voor elkaar te krijgen.

Verduurzamen zonder gedoe

U heeft alles al bedacht. Isolatie, zonnepanelen, warmtepompen of een groen dak. Uw plannen wachten alleen nog op de juiste financiering. Onze vastgoedspecialisten hebben kennis van vastgoed en kunnen zeer snel schakelen. Alles is erop gericht om uw plannen waar te maken. Gemak staat voorop.

Voordelen verduurzamingsfinanciering bij Mogelijk

  • Korte looptijden: 6-36 maanden

  • Binnen 48 uur een offerte

  • Diepgaande vastgoedkennis

  • Periodieke bouwdepot uitbetalingen

  • Ook overbruggingen

  • Leensommen vanaf € 50.000,-

HomeVerduurzaming

Mogen we nog even je aandacht?

We willen je graag het volgende aanbieden: