Een pand aankopen met als doel herontwikkeling of transformatie?

Projectfinanciering

Wilt u als ondernemer, vastgoedbelegger of ontwikkelaar een object aankopen met als doel dit object te herontwikkelen? Denk aan het transformeren van een kantoor naar woningen of een winkel naar appartementen? Of wilt u een nieuwbouwproject realiseren? Met een projectfinanciering van Mogelijk kunt u uw ambities waarmaken! Met gedegen vastgoedkennis zien wij, net als u, de kansen en denken we in mogelijkheden. Wij verstrekken project- en transformatiefinancieringen met looptijden tussen de 3 en 36 maanden en leensommen vanaf € 50.000,-.

Financieren jullie mijn project?

De Ondernemershypotheek is bedoeld voor ondernemers. U kunt een zakelijk pand laten financieren met een leensom vanaf € 50.000,-. Dit geldt voor bedrijfspanden, winkels, kantoren, horecapanden, agrarische grond, project of transformatiepanden.

Doe de quickscan

Zakelijke hypotheek berekenen

Aantal gefinancierde objecten:
Bezoekers op de site: actieve bezoekers
Totaal gefinancierd: € 
Wat is projectfinanciering?

Met een projectfinanciering van Mogelijk financiert u de aankoop, de transformatie, nieuwbouw, verbouw of herontwikkeling van een object. Uw plannen realiseren, dat vormt voor ons het uitgangspunt. Vastgoedontwikkeling zit in ons DNA, we kennen de kansen als geen ander. Dient u bij ons uw aanvraag in, dan weet u binnen 48 uur welke leensom haalbaar is. Onze vastgoedspecialisten bekijken onder andere uw financieringsbehoefte, het projectplan, de vergunningen en de bestemming. Bij de financiering van projecten werken we met bouwdepots. Een deel van de leensom wordt bij het passeren bij de notaris direct vrijgegeven. Het restant wordt in depot gehouden en keren we in verschillende termijnen uit. De administratie houden we voor u overzichtelijk en makkelijk. We snappen als geen ander dat u zich wilt richten op de realisatie van het project!

Sluit de projectfinanciering van Mogelijk voor:

 • Nieuwbouw

 • Transformaties

 • Herontwikkeling 

 • Aankoop object

Met een projectfinanciering kunt u de aankoop, verbouw, herbouw of nieuwbouw van het pand financieren. Gaat u het pand na verbouwing verhuren, dan kunt u bij Mogelijk De Verhuurhypotheek afsluiten met een rente vanaf 5,55% per jaar. Makkelijker kan niet.

Projectontwikkeling zit in het DNA van Mogelijk

Bij Mogelijk kunt u vertrouwen op diepgaande kennis van projectontwikkeling. De vastgoedspecialisten die projecten beoordelen, herkennen en erkennen de kansen in vastgoed, zij hebben allen meer dan 20 jaar ervaring in vastgoed. Bovendien is een van de oprichters van Mogelijk ook projectontwikkelaar. Hij kent de kansen, risico’s, eisen, contracten en alles met betrekking tot noodzakelijke vergunningen als geen ander. Bovendien snappen wij dat u gebaat bent bij een makkelijk proces, wij zetten alles op alles om u financiering snel en vakkundig voor elkaar te krijgen.

Projectfinanciering zonder gedoe

In uw hoofd staat het nieuwe appartementencomplex er al. Uw plannen wachten nog op de juiste financiering. Onze vastgoedspecialisten hebben kennis van projectontwikkeling en kunnen zeer snel schakelen. Alles is erop gericht om uw plannen waar te maken. Bovendien kunnen we zeer snel schakelen. Gemak staat bovenaan.

Voordelen projectfinanciering bij Mogelijk

 • Korte looptijden: 6-36 maanden

 • Binnen 48 uur een offerte

 • Diepgaande vastgoedkennis

 • Periodieke bouwdepot uitbetalingen

 • Ook grote overbruggingen

 • Leensommen vanaf € 50.000,-

 • Rente vanaf 0,5% per maand

Veelgestelde vragen
Wat houdt projectfinanciering in?

Bij Mogelijk kunt u kortstondig geld lenen voor transformatie of herontwikkeling. Wij financieren projectontwikkeling vanaf 6 tot 36 maanden. Wij werken met bouwdepots waarbij u in termijnen over de gelden kunt beschikken.

Voor welke objecten kan ik projectfinanciering afsluiten?

U kunt een financiering afsluiten voor nieuwbouw, een transformatie of herontwikkeling. Bij een transformatie kunt u denken aan het transformeren van een winkel naar appartementen voor de verhuur.

Hoe vraag ik projectfinanciering aan?

U kunt uw aanvraag indienen door het doen van de quickscan. Binnen ons team is gedegen kennis van vastgoedspecialisten is veel kennis over projectontwikkeling aanwezig. We beoordelen projecten aan de hand van een aantal vaste gegevens waaronder zaken als de ligging, bestemming, vergunning en de gewenste leensom. Wij kunnen u binnen 48 uur een offerte aanbieden. We nodigen u vervolgens graag uit op kantoor om de offerte met u door te nemen.

Tot hoeveel van de waarde kan ik financieren?

Bij Mogelijk kunt u een project tot 80% LTV financieren.

Hoe lang duurt het om een projectfinanciering af te sluiten?

Wij kunnen u binnen 48 uur na uw aanvraag aangeven welke leensom haalbaar is. Van start van de aanvraag tot en met tekenen bij de notaris kan heel snel gaan, twee weken is bij Mogelijk geen uitzondering.

Wat is de hoogte van de leensom in geval van projectfinanciering?

Mogelijk financiert bedragen tussen van € 50.000,- tot € 10.000.000,-. Hogere leensommen zijn in overleg mogelijk.

HomeProjectfinanciering