Fonds 10 nog geopend tot en met 12 juli. Lees hier meer of meld u direct aan
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

PERSBERICHT:  Nieuwe fase in de ontwikkeling van Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Datum: 4 juli 2024

Directie Mogelijk: Dirk Jan van der Hoeden, Folkert Eggink en Ferry de Vries

Mooi nieuws in de wereld van non-bancaire vastgoedfinanciering. Mogelijk verwelkomt een nieuwe meerderheidsaandeelhouder. Cape Investment Partners gaat bijdragen aan de verdere groei en ambities van Mogelijk als hét toonaangevende vastgoedfinancieringsplatform van Nederland. Mogelijk en Cape vinden elkaar in ondernemerschap. Voor zowel Mogelijk als Cape geldt dat de waardering voor het ondernemerschap de basis vormt voor het succes van de organisatie. Voor ondernemers die bij Mogelijk aankloppen voor financiering en voor investeerders die hun geld willen beleggen in zakelijke hypotheken verandert er niets. Cape zal als meerderheidsaandeelhouder betrokken zijn op strategisch niveau en zich samen met de directie richten op verdere verbreding van de dienstverlening richting de toekomst. Annemieke Schoonderwoerd, één van de drie oprichters van Mogelijk trekt zich volledig terug. Mede-oprichters Maarten Rövekamp en Pablo de Loor blijven als aandeelhouders betrokken bij Mogelijk. Mogelijk wordt sinds 2020 geleid door Folkert Eggink (CEO) die samen met Ferry de Vries (CFO) en Dirk Jan van der Hoeden (CCO) de directie vormt. De huidige aandeelhouders, de nieuwe aandeelhouder en de directie kijken vol vertrouwen naar deze nieuwe fase van de ontwikkeling van Mogelijk.

Folkert Eggink, CEO Mogelijk Vastgoedfinancieringen: “Met veel genoegen hebben wij als directie de afgelopen maanden Cape Investment Partners leren kennen als een betrokken en gedegen nieuwe aandeelhouder met relevante kennis en ervaring in de werkgebieden van Mogelijk. We kijken er naar uit om samen onze dienstverlening verder uit te breiden voor onze klanten.”

EINDE PERSBERICHT

Over Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Mogelijk Vastgoedfinancieringen is marktleider op het gebied van non-bancaire vastgoedfinancieringen. Het bedrijf is opgericht in 2016 en heeft sindsdien ruim 1,7 miljard aan financieringen verstrekt aan ondernemers in Nederland. Het bedrijf focust zich op ondernemers, beleggers en ontwikkelaars en financiert van € 50.000,- tot 25.000.000,-. Voor de verschillende financieringslijnen wordt gebruik gemaakt van zowel privaat vermogen als institutionele en publieke fondsen. Mogelijk behoort met haar rechtstreekse financieringslijn tot de grootse crowdfundingsplatforms van Europa. Voor meer informatie over Mogelijk Vastgoedfinancieringen kunt u terecht op de website: www.mogelijk.nl of contact opnemen met Folkert Eggink via folkert.eggink@mogelijk.nl.

Over Cape Investment Partners

Cape Investment Partners is een innovatief investeringsplatform dat ondernemend kapitaal koppelt aan snel groeiende ondernemingen. Het team van Cape bestaat uit ervaren investeerders met gezamenlijk meer dan 100 jaar ervaring en een sterk trackrecord van waardecreatie in de Nederlandse “Mid Market”. Cape richt zich op innovatieve ondernemingen, met gecommitteerde managementteams en een duidelijk onderscheidend vermogen. Voor meer informatie over Cape Investment Partners kunt u terecht op de website: www.capeinvestments.nl.

Mogelijk aandeelhouders werden bijgestaan door AXECO als financieel adviseur en DLA Piper als juridisch adviseur. Cape werd bijgestaan door JB Law als juridisch adviseur, het management werd bijgestaan door Van Doorne als juridisch adviseur. De transactie is mede mogelijk gemaakt door Dutch Mezzanine Fund.