Een zakelijke hypotheek voor nieuwbouwprojecten

Nieuwbouw financieren

Heeft u plannen voor nieuwbouw van zakelijk vastgoed? Steek uw licht dan eens op bij Mogelijk. Wij financieren zakelijk vastgoed. Nieuwbouwprojecten kunnen bij Mogelijk gefinancierd worden via de Projecthypotheek met korte looptijd en voor leensommen vanaf € 50.000,-. Vraag naar de mogelijkheden en u weet binnen 48 uur wat uw opties zijn. 

Financieren jullie mijn nieuwbouwproject?

De Ondernemershypotheek is bedoeld voor ondernemers. U kunt een zakelijk pand laten financieren met een leensom vanaf € 50.000,-. Dit geldt voor ook voor nieuwbouw van bedrijfspanden, winkels, kantoren of horecapanden.

Doe de quickscan

Zakelijke hypotheek berekenen

Aantal gefinancierde objecten:
Bezoekers op de site: actieve bezoekers
Totaal gefinancierd: € 

Ondernemers financieren hun nieuwbouw bij Mogelijk

Ondernemers en projectontwikkelaren kunnen met hun nieuwbouwplannen bij Mogelijk terecht. Binnen het team van Mogelijk is gedegen kennis van projectontwikkeling aanwezig. Voor nieuwbouw, verbouw en verduurzaming biedt Mogelijk projectfinanciering aan. Dient u bij ons uw aanvraag in, dan weet u binnen 48 uur welke leensom haalbaar is. Onze vastgoedspecialisten bekijken onder andere uw financieringsbehoefte, het projectplan, de vergunningen en de bestemming.

Projectfinanciering

Bij de financiering van projecten werken we met bouwdepots. Een deel van de leensom wordt bij het passeren bij de notaris direct vrijgegeven. Het restant wordt in depot gehouden en keren we in verschillende termijnen uit. De administratie houden we voor u overzichtelijk en makkelijk. We snappen als geen ander dat u zich wilt richten op de realisatie van het project!

Tussentijds extra boetevrij aflossen
Tussentijds extra boetevrij aflossen
Looptijden van 6 maanden tot 20 jaar
Looptijden van 6 maanden tot 20 jaar
Van harte welkom met en zonder intermediair
Van harte welkom met en zonder intermediair
Aantrekkelijke voorwaarden
Aantrekkelijke voorwaarden

Projectfinanciering zonder gedoe

In uw hoofd staat het nieuwe appartementencomplex er al. Uw plannen wachten nog op de juiste financiering. Onze vastgoedspecialisten hebben kennis van projectontwikkeling en kunnen zeer snel schakelen. Alles is erop gericht om uw plannen waar te maken. Bovendien kunnen we zeer snel schakelen. Gemak staat bovenaan.

Voordelen projectfinanciering bij Mogelijk

  • Korte looptijden: 6-36 maanden

  • Binnen 48 uur een offerte

  • Diepgaande vastgoedkennis

  • Periodieke bouwdepot uitbetalingen

  • Ook grote overbruggingen

  • Leensommen vanaf € 50.000,-

  • Rente vanaf 0,5% per maand

Veelgestelde vragen
Wat houdt projectfinanciering in?

Bij Mogelijk kunt u kortstondig geld lenen voor transformatie of herontwikkeling. Wij financieren projectontwikkeling vanaf 6 tot 36 maanden. Wij werken met bouwdepots waarbij u in termijnen over de gelden kunt beschikken.

Voor welke objecten kan ik projectfinanciering afsluiten?

U kunt een financiering afsluiten voor nieuwbouw, een transformatie of herontwikkeling. Bij een transformatie kunt u denken aan het transformeren van een winkel naar appartementen voor de verhuur.

Hoe vraag ik projectfinanciering aan?

U kunt uw aanvraag indienen door het doen van de quickscan. Binnen ons team is gedegen kennis van vastgoedspecialisten is veel kennis over projectontwikkeling aanwezig. We beoordelen projecten aan de hand van een aantal vaste gegevens waaronder zaken als de ligging, bestemming, vergunning en de gewenste leensom. Wij kunnen u binnen 48 uur een offerte aanbieden. We nodigen u vervolgens graag uit op kantoor om de offerte met u door te nemen.

Tot hoeveel van de waarde kan ik financieren?

Bij Mogelijk kunt u een project tot 80% LTV financieren.

Hoe lang duurt het om een projectfinanciering af te sluiten?

Wij kunnen u binnen 48 uur na uw aanvraag aangeven welke leensom haalbaar is. Van start van de aanvraag tot en met tekenen bij de notaris kan heel snel gaan, twee weken is bij Mogelijk geen uitzondering.

Wat is de hoogte van de leensom in geval van projectfinanciering?

Mogelijk financiert bedragen tussen van € 50.000,- tot € 10.000.000,-. Hogere leensommen zijn in overleg mogelijk.

HomeNieuwbouw financieren