Investeringshypotheek

Als vastgoedbelegger bent u aan het juiste adres bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen. De voordelen van een investeringshypotheek:

 • Rente vanaf 5,55% per jaar
 • Aflossingsvrij tot 75%, aflostermijn: 30 jaar
 • Direct af te sluiten, met of zonder intermediair 
 • Financiering in heel Nederland, van grote stad tot kleine kern
 • Boetevrij tussentijds extra aflossen tot 50% LTV

Doe de quickscan

Aantal gefinancierde objecten:
Bezoekers op de site: actieve bezoekers
Totaal gefinancierd: € 

Investeringshypotheek afsluiten bij Mogelijk

Bij ons regelt u eenvoudig en snel een investeringshypotheek voor residentieel vastgoed dat bestemd is voor de verhuur. Of het nu gaat om aankoop of herfinanciering. Een verhuurhypotheek waarmee u in vastgoed kunt investeren is eenvoudig online te regelen.

Mogelijk hanteert een rente vanaf 5,55% per jaar voor 5 jaar vast. Wij financieren woningen en appartementen voor de verhuur in heel Nederland: van grote stad tot klein dorp. U kunt de investeringshypotheek van Mogelijk direct afsluiten, maar u bent ook zeer welkom met uw intermediair. Doe nu de quickscan en ontvang ons voorstel! 

Welke objecten zijn te financieren met de investeringshypotheek?

De investeringshypotheek is bestemd voor vastgoedbeleggers die een appartement of woonhuis voor de verhuur willen kopen. Hieronder vindt u waar u de investeringshypotheek van Mogelijk voor kunt afsluiten:

 • Een appartement voor de verhuur

 • Een huis voor de verhuur

 • Voor een vastgoedportefeuille

Maandlasten van de investeringshypotheek berekenen

Wilt u weten wat uw maandlasten zijn? U kunt heel eenvoudig de lasten voor uw investeringshypotheek berekenen.

Maandlasten berekenen

Welke gegevens heb ik nodig voor de aanvraag ?

Voor het aanvragen van een hypotheek om te investeren in vastgoed hebben we enkele gegevens nodig. In de quickscan geeft u het adres, de marktwaarde en de gewenste leensom van het object op. Dat is voldoende om een rentevoorstel voor de investeringshypotheek te ontvangen. We stellen u online enkele vragen en mailen u daarna binnen een dag de voorlopige offerte. Is die naar uw zin dan kan het pand getaxeerd worden waarna de offerte definitief wordt en de notaris de akte kan passeren. 

In vier stappen een Investeringshypotheek via Mogelijk


In vier stappen sluit u als vastgoedbelegger of vastgoedprofessional eenvoudig een financiering bij Mogelijk voor uw investering.

 • Quickscan in 1 minuut Doe uw aanvraag via de website, per mail of telefonisch. U ontvangt van ons uitsluitsel en een rente-indicatie!
 • Ontvang uw voorlopige offerte Op basis van de informatie die u ons verstrekt, ontvangt u van ons de voorlopige offerte.
 • Taxatie en definitieve offerte U geeft de taxateur opdracht uw pand te laten taxeren. Hierna ontvangt u de definitieve offerte.
 • Gefeliciteerd met uw financiering! Hebben wij de ondertekende offerte binnen, dan kan de akte passeren bij de notaris. Gefeliciteerd, uw financiering is een feit! Op naar de financiering van uw volgende beleggingspand!
Wilt u snel financieren?

Laat dan uw pand direct na het doen van de quickscan taxeren. Bekijk met welke taxateur u een afspraak kunt maken voor het maken van een taxatierapport.

Veelgestelde vragen
Wat is een investeringshypotheek?

De investeringshypotheek is bestemd voor de (professionele) vastgoedbelegger die investeert in woningen of appartementen voor de verhuur.

Hoe vraag ik een investeringshypotheek aan?

U kunt zelf eenvoudig de investeringshypotheek aanvragen. De eerste stap is het invullen van de quickscan. U ontvangt van ons een rentevoorstel voor uw beleggingshypotheek. Een van onze klantsupporters neemt telefonisch contact met u op om uw vragen te beantwoorden en begeleidt u bij de stukken die wij van u nodig hebben waarna u een indicatieve offerte krijgt voor een hypotheek waarmee u kunt investeren in vastgoed. Gaat u akkoord, dan zorgen wij dat er een afspraak wordt gemaakt met een van de taxateurs uit ons netwerk om uw object te taxeren. Is alles in orde, dan ontvangt u onze definitieve offerte. De getekende offerte stuurt u naar ons. Wij geven de notaris de opdracht om de hypotheekakte op te maken. Nadat u deze heeft ondertekend, worden de gelden naar u overgemaakt en is de financiering van beleggingsvastgoed een feit!

Wat is de rente van een investeringshypotheek?

U heeft al een investeringshypotheek vanaf een rente van 5,55% per jaar voor 5 jaar vast.

Rente vanaf 5,55%

Rentevast periode LTV ≤ 50% LTV >50% − 60% LTV >60% − 65% LTV >65% − 70% LTV >70% − 75% LTV >75% − 80%
3 jaar vast 5,80% 5,80% 5,80% 5,90% 5,99% 6,10%
5 jaar vast 5,55% 5,55% 5,55% 5,65% 5,75% 5,85%
7 jaar vast 5,75% 5,75% 5,75% 5,75% 5,80% 5,90%

*Let op: Deze rentes zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Doe nu de quickscan

Wat is de LTV van een investeringshypotheek?

Mogelijk financiert tot 80% LTV. In plaatsen met minder dan 20.000 inwoners tot 70% LTV.

HomeInvesteringshypotheek