Wat zijn de kosten voor een investeerder bij Mogelijk? 

Een investeerder betaalt eenmalig 2% bemiddelingsvergoeding over de leensom. Deze vergoeding is verschuldigd bij het passeren van de hypotheekakte bij de notaris. De bemiddelingsvergoeding is vrij van BTW.

Voor het Mogelijk Plus arrangement betaalt de investeerder 0,5% van de jaarlijkse rente. Dit bedrag wordt maandelijks verrekend bij het doorstorten van de rentebetaling en is exclusief 21% BTW. Mogelijk Plus houdt in dat;

- Mogelijk het debiteurenrisico op de maandelijkse rente en aflossing overneemt. Als de debiteur niet betaalt dan betaalt Mogelijk. De investeerder ontvangt altijd iedere eerste werkdag van de maand de rente en aflossing. 

- de secundaire opstalverzekering die Mogelijk heeft afgesloten op de gehele portefeuille, rust op het pand dat de investeerder heeft gefinancierd.

 - de leningsadministratie wordt gevoerd door Mogelijk. Mogelijk doet maandelijks de automatische incasso bij de debiteur en stort de betaling door aan de investeerder. De investeerder ontvangt maandelijks een betaalspecificatie en jaarlijks een jaaroverzicht. 

- in geval van wanbetaling incassomaatregelen worden getroffen en betaald door Mogelijk. Met in het uiterste geval executie van het pand. Mogelijk valt de investeerder hier niet mee lastig en betaalt de hiermee gemoeide kosten. Uit de opbrengst van de executie wordt altijd eerst de uitstaande leensom aan de investeerder betaald en daarna worden pas de door Mogelijk gemaakte kosten betaald. 

Andere veelgestelde vragen

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Aanbod ontvangen?
Ontvangt u ons actuele aanbod nog niet? Meld u dan direct aan om deze wekelijks te ontvangen.
Direct aanmelden
Download whitepaper:
Succesvol en veilig investeren in zakelijke hypotheken
Download
Terug naar het overzicht

HomeFAQInvesteerdersWat zijn de kosten voor een investeerder?

Mogen we nog even uw aandacht?

We willen u graag het volgende aanbieden: