Wij maken vastgoed financieren toegankelijk

Wij maken vastgoed financieren toegankelijk

Elke dag zetten we bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen alles op alles om investeerders en ondernemers blij te maken. “We vinden het belangrijk dat iedereen die in contact komt met Mogelijk zich welkom voelt. Daarnaast proberen we onze processen eenvoudig te houden”, vertelt Vivian Stolk-Bosscha, zij is Client & Team Supportmanager.

Bij Mogelijk draait het om het zo soepel mogelijk tot stand brengen van een vastgoedfinanciering voor een ondernemer enerzijds en een aantrekkelijke investeringsaanbieding voor een investeerder anderzijds. Vivian vervolgt: “We hebben alles ingericht op gemak, dat zit in ons proces, maar ook in details als taalgebruik op onze website en in e-mails. We vinden het belangrijk om vastgoed financieren letterlijk toegankelijk te maken.”

Warm welkom

“Ook staat een ‘warm welkom’ hoog op ons prioriteitenlijstje. Goede koffie, een vrolijk ontvangst en de tijd nemen om ons echt te verdiepen in wie we voor ons hebben horen daar ook bij. Als iemand binnen het team een goed idee heeft om het nog makkelijker voor onze relaties te maken, dan voeren we die verbetering gelijk door. Dat maakt dat we het elke dag weer een beetje beter doen. Dat werkt voor het hele team super motiverend.”

Fantastisch

Vivian: “Elke dinsdag staan onze investeringsaanbiedingen om 9:00 uur online. Om 11:00 uur kunnen investeerders uit ons netwerk opties nemen of een aanbieding direct claimen. De investeringsaanbiedingen worden ontzettend snel geclaimd, dat is natuurlijk voor de ondernemers heel fijn. Het is fantastisch dat we met ons model ondernemers snel met een financiering vooruit kunnen helpen.”

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogWij maken vastgoed financieren toegankelijk