Volgend jaar wéér!

Volgend jaar wéér!

De tel is ze kwijt, maar het waren veel, heel veel mensen die Annemieke Schoonderwoerd sprak tijdens de PROVADA. “Het was weer een mooie beurs”, vertelt ze nog nagenietend. “Ik krijg hier echt zoveel energie van. Ik ben trots op ons hele team. Volgend jaar weer!” 

Dat Mogelijk dit jaar opnieuw op de PROVADA zou staan, stond voor Annemieke als een paal boven water. “We horen daar gewoon; onze doelgroep is er – van intermediair, vastgoedbelegger en projectontwikkelaar tot investeerder. En we hebben genoeg te vertellen, ook aan diegenen die ons al kennen. Over nieuwe financieringsmogelijkheden en over andere manieren om te investeren in zakelijke hypotheken.” 

Persoonlijk contact het meest belangrijk

Ondanks het feit dat de PROVADA groot en massaal is, wist Mogelijk op de stand de ruimte te scheppen voor informele en persoonlijke gesprekken. “Voor ons is dat belangrijk. We zijn dan wel een fintech-bedrijf, maar die ‘tech’ is er vooral om het leven makkelijker te maken en processen te versnellen. Persoonlijk contact blijft het belangrijkst. Ook – of misschien wel juist – in zakelijke transacties.” 

Iedere dag sloten we af met een gezellige Mojito-borrel. In die informele sfeer hebben we ook nieuwe contacten gelegd en bestaande relaties versterkt. Ook de afterparty op dinsdag was weer een gezellig feest.” 

Nieuwe inzichten

Of Annemieke één hoogtepunt kan benoemen van de beurs? “Dat denk ik niet, ik vond het alle dagen interessant en geslaagd. De opnamen voor BNR Nieuwsradio gaf veel interactie op de stand en ook de studenten kwamen met veel enthousiasme voor de quiz. Misschien houden we daar wel weer een stagiair aan over, net als vorig jaar. Wat ik wel heel bijzonder vond, was het verhaal van André Kuipers – hij wist echt zijn kennis en inzicht over innovatie en duurzaamheid te verbinden aan de ontwikkelingen in het vastgoed. Dat geeft ons echt weer iets om over na te denken.” 

Beursaanvragen snel verwerken

Samen met het hele team van Mogelijk kijkt Annemieke terug op 3 succesvolle beursdagen. “Maar nu mogen we weer aan de slag”, lacht Annemieke, “want dinsdag verwachten onze investeerders weer nieuw investeringsaanbod. Ik denk dat daar wel een paar beursaanvragen tussen kunnen zitten.”  

Mogelijk Provada 2022
Mogelijk Provada 2022
We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogVolgend jaar wéér!