De Verhuurhypotheek - laagste maandlasten, supersnel én persoonlijk

De Verhuurhypotheek - laagste maandlasten, supersnel én persoonlijk

Derk Aalbers is Mogelijk’s schakel naar het zuiden van het land. Met een uitgebreid netwerk vanuit zijn tijd als adjunct-directeur Zakelijk regio Zuid voor een grote bank is hij de juiste man op de juiste plek. Sinds oktober 2020 maakt Derk deel uit van het explosief groeiende team van Mogelijk. “Het is echt een geweldig bedrijf om te werken”, vertelt Derk. “Mogelijk heeft niet alleen enorme ambities, ze zorgt ook voor de voorwaarden om die ambities waar te maken. Ze maakt het letterlijk mogelijk”.

Derk richt zich met name op de Verhuurhypotheek. "Een prachtig product, in al zijn eenvoud”, aldus Derk. “Bedoeld voor de professionele vastgoedbelegger met een onroerendgoedportefeuille die woningen/appartementen aankoopt voor de verhuur of deze wil herfinancieren.”

Snel en persoonlijk

De markt van financieringen van residentieel vastgoed voor de verhuur is op zijn zachtst gezegd nogal competitief. “Er zijn veel aanbieders en je moet je dus weten te onderscheiden.” Dat doet Mogelijk vooral door de unieke combinatie van de laagste maandlasten, snelheid en persoonlijk contact. Derk licht het toe: “Het is bij ons mogelijk om binnen een dag een offerte in de mailbox te hebben.. Dat kan doordat we een heel strak proces slim hebben geautomatiseerd. Via een quickscan en het invullen van een korte vragenlijst weten wij genoeg om je een offerte te kunnen doen. Maar die automatisering gaat niet ten koste van onze persoonlijke betrokkenheid; komt er een signaal uit het systeem dat een aanvraag niet zou voldoen aan de eisen, dan nemen we altijd contact op en gaan we het gesprek aan om te kijken wat er wél mogelijk is.”

In drie weken draaien

Derk hielp zo al een aantal beleggers die omhoog zaten met hun financiering. “Zo was er een klant waarbij de financiering zo traag verliep dat hij de deal mis dreigde te lopen”, vertelt Derk. “Er stond hem een claim te wachten als hij niet kon afnemen. Het vastgoed moest eigenlijk met een week passeren. Dát konden zelfs wij niet halen. Maar door een beetje uitstel aan de kant van de verkoper en ons snelle handelen, kon de transactie toch in 3 weken worden gedraaid. Je kunt je voorstellen dat hij opgelucht was. Overigens hadden we die week met onze Ondernemershypotheek wel kunnen halen, maar dat wellicht ten overvloede.”  

Co-creatie met intermediairs

Een deel van de klanten komt bij Mogelijk via financieel adviseurs. Ook met deze tussenpersonen heeft Derk het liefst persoonlijk contact. Dat wordt enorm gewaardeerd, weet Derk. “Ik wil vooral weten hoe ze de samenwerking ervaren en wat er beter kan. Daarmee krijg je een heel ander gesprek. We werken momenteel aan het uitbouwen van het portal voor intermediairs en betrekken een aantal van hen daar intensief bij. Zodat het optimaal aansluit op hun wensen en gebruiksgemak. Met de rente vanaf 2,9%, de aflossingsvrije voet van 75% en de aflostermijn van 30 jaar biedt de intermediair zijn klant de beste en snelste deal.” 

Niet vervelen

In de dynamische omgeving van Mogelijk zal Derk zich nog niet snel vervelen. “We blijven groeien én onszelf verbeteren. In de 8 maanden dat ik hier werk, groeiden we van 40 naar meer 70 medewerkers. Dat kun je alleen als je het professioneel doet en daar maak ik graag onderdeel van uit!”

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil investeren

Investeer met 1e hypothecaire zekerheid

  • Vastgoed als veilig onderpand
  • 4,5% tot 5,25% rente per jaar
  • Op ieder gewenst moment investering weer liquide maken
  • Het eerste recht van hypotheek staat 1 op 1 op úw naam

Ja, ik wil investeren

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogDe Verhuurhypotheek - laagste maandlasten, supe...