De Verhuurhypotheek - laagste maandlasten, supersnel én persoonlijk

De Verhuurhypotheek - laagste maandlasten, supersnel én persoonlijk

 "Mogelijk heeft enorme ambities en zorgt er voor dat de voorwaarden dusdanig zijn dat de ambities van vastgoedbeleggers waargemaakt kunnen worden. Wij maken het letterlijk mogelijk", vertelt Niek Soetekouw, accountmanager buitendienst.

"De Verhuurhypotheek van Mogelijk is  bedoeld voor de professionele vastgoedbelegger met een onroerendgoedportefeuille die woningen/appartementen aankoopt voor de verhuur of deze wil herfinancieren. De markt van financieringen van residentieel vastgoed voor de verhuur is op zijn zachtst gezegd nogal competitief. Er zijn veel aanbieders en je moet je dus weten te onderscheiden. Dat doet Mogelijk vooral door de unieke combinatie van de laagste maandlasten, snelheid en persoonlijk contact. Het is bij ons mogelijk om binnen een dag een offerte in de mailbox te hebben. Dat kan doordat we een heel strak proces slim hebben geautomatiseerd. Via een quickscan en het invullen van een korte vragenlijst weten wij genoeg om je een offerte te kunnen doen. Maar die automatisering gaat niet ten koste van onze persoonlijke betrokkenheid; komt er een signaal uit het systeem dat een aanvraag niet zou voldoen aan de eisen, dan nemen we altijd contact op en gaan we het gesprek aan om te kijken wat er wél mogelijk is.”

In drie weken draaien

Mogelijk hielp onlangs een aantal beleggers die omhoog zaten met hun financiering. “Zo was er een klant waarbij de financiering zo traag verliep dat hij de deal mis dreigde te lopen. Er stond hem een claim te wachten als hij niet kon afnemen. Het vastgoed moest eigenlijk met een week passeren. Dát konden zelfs wij niet halen. Maar door een beetje uitstel aan de kant van de verkoper en ons snelle handelen, kon de transactie toch in 3 weken worden gedraaid. Je kunt je voorstellen dat hij opgelucht was. Overigens hadden we die week met onze Ondernemershypotheek wel kunnen halen, maar dat wellicht ten overvloede. Met de rente vanaf 2,5%, de aflossingsvrije voet van 75% en de aflostermijn van 30 jaar bieden wij klanten de beste en snelste deal.” 

Onze groei gaat door

In de dynamische omgeving van Mogelijk zal Niek zich nog niet snel vervelen. “We blijven groeien én onszelf verbeteren. In korte tijd groeiden we van 40 naar meer 70 medewerkers en onze groei gaat door. Dat kun je alleen als je het professioneel doet en daar maak ik graag onderdeel van uit!”

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogDe Verhuurhypotheek - laagste maandlasten, supe...