Snel meer financiële ruimte voor ondernemers bij Mogelijk

Snel meer financiële ruimte voor ondernemers bij Mogelijk

Dit artikel is verschenen op telegraaf.nl

Ondernemers die gezond willen blijven en de wens hebben om te groeien, hebben werkkapitaal nodig. Niet iedereen heeft dat voorhanden. Daarom maken steeds meer ondernemers gebruik van de mogelijkheid om op een snelle en relatief voordelige manier liquide middelen beschikbaar te krijgen, buiten de grootbanken om. Mogelijk is een partij die alternatieve financiering faciliteert.

Pand herfinancieren

Een snelle en gemakkelijke manier om financiering voor je bedrijf vrij te spelen, is het herfinancieren van je bedrijfspand. Ondernemers kunnen bij Mogelijk een quickscan doen en weten binnen 48 uur welke som zij kunnen lenen. De daadwerkelijke financiering kan dan vaak binnen een week geregeld zijn.

Snel en oprechte interesse

Klanten van Mogelijk prijzen de oprechte interesse in hun verhaal, de tijd die Mogelijk aan hen besteedt en de snelle manier van werken. Dat de snelheid en persoonlijke werkwijze dankbaar worden omarmd, blijkt – behoudens de talloze positieve reacties - uit de immense groei die Mogelijk doormaakt. Het bedrijf heeft in 7 jaar tijd voor ruim 4000 panden van Nederlandse ondernemers de financiering geregeld.

Financiering biedt mogelijkheden

Annemieke Schoonderwoerd, een van de oprichters van Mogelijk, vertelt: “Als je een pand hebt dat (bijna) vrij is van hypotheek dan kun je dat laten herfinancieren en zodoende kapitaal vrijmaken.” Bij Mogelijk kan er boetevrij worden afgelost, waardoor er veel flexibiliteit is. En doordat de looptijd van de financiering vaststaat, hebben ondernemers zekerheid van financiering.

Mogelijk voor u

Heeft u belangstelling in een financiering of bent u nieuwsgierig welke som u kunt leveren voor de herfinanciering van uw bedrijfspand? Doe dan hier de quickscan.

Lees het hele artikel op telegraaf.nl.

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogSnel meer financiële ruimte voor ondernemers bi...