Regelmatig investeringsaanbiedingen met korte looptijd

Regelmatig investeringsaanbiedingen met korte looptijd

“We maken het regelmatig mee dat ondernemers tijdelijk behoefte hebben aan extra liquiditeiten. Bijvoorbeeld voor projectontwikkeling, transformatie, een financiële overbrugging of het kort vrijmaken van werkkapitaal. Omdat we ook investeerders in ons netwerk hebben die aangeven liever kortstondig te investeren, kunnen we aan deze financieringsaanvragen voldoen”, vertelt Pablo de Loor, mede-eigenaar van Mogelijk Vastgoedfinancieringen.

Het samenbrengen van vraag en aanbod van liquiditeiten is in de kern wat Mogelijk doet. “Bij een financiering dient bij ons altijd het zakelijk onroerend goed van de ondernemer als onderpand. Het onderpand is voor ons leidend als het gaat om het bepalen of de ondernemer in aanmerking komt voor een financiering. We bekijken de omgeving waar het object staat en het object zelf. Ook controleren we de marktwaarde en WOZ-waarde in combinatie met de gewenste leensom. We letten op zaken als courantheid, ligging, alternatieve aanwendbaarheid en de hoogte van de financiering ten opzichte van de waarde van het object. Uiteraard hebben we ook contact met de aanvrager om te horen wat zijn doel precies is. Is het een gezonde onderneming, dan kunnen we de aanvraag omzetten in een investeringsaanbieding voor onze investeerders”, vervolgt Pablo.

Looptijd van een half jaar, 1 of 2 jaar

Regulier hebben de financieringen een looptijd van 10 of 20 jaar. Maar het aanbieden van kortstondige financieringen is iets wat Mogelijk al toepaste bij projectontwikkeling. “Het kortstondig investeren met een overzichtelijke looptijd van een half, 1 of 2 jaar, is iets wat sommige investeerders aanspreekt. Het geld rendeert een korte tijd waarna het weer liquide is. Het blijkt een win-win-situatie voor zowel aanvragers als investeerders. Wij zijn blij dat we dit met Mogelijk kunnen faciliteren.”

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogRegelmatig investeringsaanbiedingen met korte l...