Mogelijk Vastgoedfinancieringen gaat verhuizen!

Mogelijk Vastgoedfinancieringen gaat verhuizen!

Per 30 maart 2019 heeft Mogelijk Vastgoedfinancieringen een nieuw adres: Amerlandseweg 2 in Breukelen. Het team betrekt een gloednieuw pand dichtbij de A2 en pal naast het NS station van Breukelen.

Wie onlangs Mogelijk Vastgoedfinancieringen heeft bezocht, kon niet voorbijgaan aan de enorme drukte in het pand. In zeer korte tijd groeide het team van 10 medewerkers begin 2018 naar 19 medewerkers nu. Het nieuwe pand heeft 800 m2 aan kantooroppervlakte en is zeer duurzaam dankzij de 250 zonnepanelen en een warmtepomp.

Pand op de groei

“We zijn ontzettend blij met de extra ruimte. De laatste weken was het schipperen met de ruimte. Onze groei laat tegelijk zien dat er een enorme behoefte is aan bankvrije financieringen bij ondernemers. Daarnaast is er bij investeerders de wens om rendement te maken dat met veel zekerheden is geborgd. Mogelijk is het antwoord op zowel de vraag van ondernemers als investeerders. Wij zien dat onze vorm van financiering steeds meer een logische stap wordt voor ondernemers, dat verklaart de drukte. Daarnaast hebben we een heel helder verhaal en dat spreekt aan. Investeerders verstrekken bij Mogelijk een één-op-één zakelijke hypotheek tussen 50.000 en 500.000 euro aan een ondernemer. De duidelijkheid is een belangrijk element van ons succes. Ons pand is gekocht op de groei, we kunnen nog wel even doorgroeien. Graag nodig ik investeerders en ondernemers uit om een kijkje te nemen. We hebben heerlijke koffie”, aldus Annemieke Schoonderwoerd, partner van Mogelijk Vastgoedfinancieringen.

Nieuw adres

Mogelijk Vastgoedfinancieringen
Amerlandseweg 2
3621 ZC Breukelen

Alle overige gegevens zijn ongewijzigd.

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil investeren

Investeer met 1e hypothecaire zekerheid

  • Vastgoed als veilig onderpand
  • 4,5% tot 5,25% rente per jaar
  • Op ieder gewenst moment investering weer liquide maken
  • Het eerste recht van hypotheek staat 1 op 1 op úw naam

Ja, ik wil investeren

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogMogelijk Vastgoedfinancieringen gaat verhuizen!