Mogelijk past perfect bij klanten die snel geholpen moeten worden

Mogelijk past perfect bij klanten die snel geholpen moeten worden

Als zijn klanten bancair lastig te financieren zijn maar snel geholpen moeten worden, doet Rhijn Feith graag zaken met Mogelijk. De Zakelijk kredietspecialist van FinaForte Corporate doet met name bedrijfsfinancieringen en commercieel vastgoed en komt zodoende regelmatig bij Mogelijk.

De afgelopen maand kon Rhijn zes klanten bij Mogelijk onderbrengen. “In mijn ogen is Mogelijk goed in snelheid, persoonlijke benadering, korte lijnen, flexibiliteit en transparantie.”

Binnen 24 uur was alles geregeld

In oktober 2019 wilde een strandtent in Zandvoort drie nieuwbouwloodsen gefinancierd hebben. Rhijn kon de financiering onderbrengen bij Mogelijk. Kort daarna meldde zich een visgroothandel die na een zoektocht van acht weken vastliep met de financiering van zo’n zelfde nieuwbouwloods. Hij leverde vis aan de strandtent en had van de eigenaar gehoord hoe het wél zou kunnen lukken. “Hij belde me op vrijdagochtend”, vertelt Rhijn. “De woensdag daarna verliepen zijn ontbindende voorwaarden, dan moest hij afnemen of afhaken. We moesten echt gasgeven, daarom heb ik meteen Mogelijk gebeld. Die wilde wel financieren en gaf dezelfde dag een offerte. Op zaterdag ben ik naar de visleverancier gereden om te tekenen. Maandag zijn de stukken bij Mogelijk ingeleverd, dinsdag stond de loods op de site bij Mogelijk en die middag was er een investeerder gevonden die wilde financieren. Binnen 24 uur hebben we alles geregeld, dat is echt ongelooflijk. De klant was met deze oplossing echt enorm geholpen!”

Gat in de markt

Sinds 2017 kent FinaForte een aparte tak voor bedrijfsfinancieringen. Inmiddels is dit bedrijfsonderdeel flink doorgegroeid met een team van 10 adviseurs. FinaForte doet zaken met verschillende kredietverstrekkers, van traditionele banken tot crowdfunding platforms en alternatieve financiers zoals institutionele beleggers die met name groeiende mkb’ers financieren. “Daarnaast hebben we contacten met particuliere investeerders, voor als er iets voorbijkomt dat niet zo makkelijk te financieren is terwijl snelheid geboden is. Mogelijk past perfect bij ons aanbod.”

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogMogelijk past perfect bij klanten die snel geho...