Fonds 10 nog geopend tot en met 12 juli. Lees hier meer of meld u direct aan
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Mogelijk passeert half miljard aan verstrekte vastgoedfinancieringen

Vastgoedfinancieringsplatform Mogelijk is door de grens heen van een half miljard aan verstrekte zakelijke hypotheken. Een mijlpaal die in 5 jaar na oprichting gerealiseerd werd. Algemeen directeur Folkert Eggink: “Wij zijn bijzonder trots en dankbaar voor het vertrouwen van investeerders, intermediairs, aanvragers. Hun vertrouwen bevestigt ons in het feit dat wij dé toonaangevende vastgoedfinancier zijn voor MKB’ers en vastgoedbeleggers en dat wij een betrouwbare partner zijn voor zakelijke en institutionele investeerders.”

“Wij vinden het fantastisch dat wij als Nederlandse fintech op een innovatieve manier zo’n substantiële bijdrage kunnen leveren aan de belangrijkste sector van de economie in Nederland. Banken hebben een terugtrekkende beweging gemaakt als het gaat om vastgoedfinancieringen voor het MKB. Wij hebben er ons specialisme van gemaakt. Door in deze niche met ondernemende geest te opereren, kunnen wij voor ondernemers en vastgoedbeleggers het verschil maken en bijdragen aan hun groeidoelstellingen. In ons woordenboek is ‘nee’ geen antwoord, wij gaan tegen de stroom in en kijken naar oplossingen. Doordat wij onze focus 100% hebben op het financieren van vastgoed en we daar veel kennis van hebben, kunnen we de meest uiteenlopende objecten financieren. Langlopend, kortlopend, transformaties, agrarische gronden en zelfs recreatiewoningen op Curaçao en Bonaire. Wij weten waar we op moeten letten, wat kansen en risico’s zijn en daarbij denken we altijd in oplossingen. Bovendien combineren we slimme technologie met persoonlijk contact waardoor we ondernemers, vastgoedbeleggers en investeerders verder brengen”, vervolgt Folkert.

Verdubbeling in groei

Mogelijk brengt vastgoedfinancieringen tot stand tussen investeerders en ondernemers. Ondernemers en vastgoedbeleggers kunnen bij Mogelijk terecht voor financieringen vanaf € 50.000,- tot € 10.000.000,- . Alternatieve financieringen worden steeds meer gemeengoed. “Klanten krijgen meer keuze, dit betekent dat er een steeds grotere rol is weggelegd voor professionele intermediairs die hun klanten goed kunnen adviseren. Wij zijn trots op het netwerk aan intermediairs die de weg naar Mogelijk weten te vinden en ons kiezen vanwege onze vastgoedkennis, snelheid en oplossingsgerichtheid. Inmiddels hebben we ruim 5000 ondernemers en investeerders blij gemaakt met een financiering van vastgoed. De groei zit erin. Jaarlijks verwachten we een verdubbeling in aanvragers, investeerders en in het aantal gefinancierde objecten.

Voor de toekomst verwachten we nog meer oplossingen te kunnen maken voor het MKB, vastgoedbeleggers en projectontwikkelaars. Dit doen we graag met innovatieve IT oplossingen en met een persoonlijke relatie tussen onze klanten, het intermediair en onze 75 collega’s. We zijn nog maar net begonnen dus”, besluit Folkert.