Mogelijk door de ogen van ondernemers, investeerders en intermediairs

Mogelijk door de ogen van ondernemers, investeerders en intermediairs

Zoals elk jaar tijdens het kerstevent lanceert Mogelijk haar eigen jaarlijkse magazine. In deze zevende editie maakt u kennis met ondernemers en investeerders die via Mogelijk hun ambities waarmaakten, vertellen intermediairs waarom zij graag met Mogelijk samenwerken en geven experts inzicht in de markt van vastgoedfinancieringen.

Het kerstevent van Mogelijk op 10 december was weer een groot succes. Eindelijk was het na corona weer mogelijk om elkaar fysiek te ontmoeten. Relaties kregen een mooie kerstboom mee naar huis en natuurlijk het Mogelijk Magazine. In het magazine is onder meer het verhaal van Mark Locock (49) van ‘HotMarks Glasblazerij’ in Ootmarsum te lezen.  Hij kon zijn bedrijfspand dankzij Mogelijk kopen en is nu 3x goedkoper uit dan toen hij het nog huurde. Zo heeft hij weer lucht voor zijn passie.

Vermogen laten renderen

Het zakelijk vastgoed van de ondernemers wordt gefinancierd vanuit ons netwerk van investeerders, zo’n 2.200 op dit moment. Het is een zeer diverse groep van investeerders, vaak zelf (oud)ondernemers, en institutioneel beleggers. Ieder hebben zij een eigen motivatie om hun vermogen op deze manier te laten renderen. Lees hoe Karin Geerts en haar man als relatief kleine investeerders al vijf jaar met plezier in zakelijke hypotheken investeren.

Groei en ambities

Natuurlijk besteden we in het magazine ook aandacht aan het behalen van de mijlpaal van 1 miljard aan verstrekte financieringen. Collega’s Miranda Landkroon-Wiegmans, Folkert Eggink en Benjamin Westdorp reflecteren op zowel de behaalde groei als op de ambities die Mogelijk nog heeft.

Winactie

Wilt u ook alles weten over het financieren van vastgoed? Lees dan vooral het interview met de schrijvers van het ‘Basisboek Vastgoedfinanciering’ - vastgoedfinancieringsspecialist Philip Zwart van CBRE en Tom Berkhout, professor Real Estate aan Nyenrode Business Universiteit - en ontdek hoe u een exemplaar van dit boek kunt winnen.

Deze editie van het Mogelijk Magazine lezen.

Bekijk hier alle edities.

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogMogelijk door de ogen van ondernemers, investee...