"Mogelijk biedt een defensieve investeringsoptie en dat is juist in crisistijd interessant"

"Mogelijk biedt een defensieve investeringsoptie en dat is juist in crisistijd interessant"

“Nu we te maken hebben met de coronacrisis, hebben investeerders veel minder mogelijkheden om hun geld te laten renderen. De beurzen lijken wel een achtbaan, daar moet je tegen kunnen. Uit ervaring weet ik dat investeerders nu liever kiezen voor een defensieve of stabiele manier van investeren. En dat is precies wat wij bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen bieden”, vertelt Twan Lensvelt, accountmanager bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen.

“De eerste echte crisis die ik tijdens mijn loopbaan meemaakte was 9-11. De beurzen kleurden allemaal bloedrood. De kredietcrisis, een aantal jaren later, was nog heftiger. Destijds zou je bijna hebben overwogen om een moestuintje aan te leggen en een jachtgeweer aan te schaffen; het hele financiële bestel leek in elkaar te klappen. En nu hebben we de coronacrisis. Nu ik weer een crisis meemaak, weet ik zeker dat Mogelijk juist nu voor investeerders een stabiele oplossing biedt.”

Nerveus van grote koersschommelingen

“Voordat ik bij Mogelijk kwam, werkte ik als private banker. Ik weet hoe investeerders denken. Van grote koersschommelingen worden de meeste beleggers zenuwachtig. De afgelopen weken zagen we enorme koersschommelingen; de ene dag 10% in de plus, de andere dag 10% in de min. Op lange termijn komt dat meestal wel weer goed, maar je moet er emotioneel wel tegen kunnen”, vervolgt Twan.

Zekerheid en stabiliteit

“Ik geloof dat je als investeerder altijd moet kiezen voor de juiste asset allocatie en nooit al je eieren in één mandje moet leggen. Het is belangrijk je vermogen te verdelen over verschillende beleggings- of investeringscategorieën. Mogelijk biedt hierbij een defensieve optie. Het investeren bij Mogelijk betekent investeren in een zakelijke hypotheek van een ondernemer. Mogelijk biedt op dit moment investeringen met een loan-to-value (LTV) van 50%. Dat betekent dat de leensom slechts de helft is van de waarde van het onderpand. Kies je voor investeren bij Mogelijk dan heb je -met de stenen als onderpand- een waardevaste belegging, met een stabiel rendement van momenteel 6% per jaar. Naast het vastgoed als onderpand biedt Mogelijk ook gemak en extra zekerheid. De gehele leningsadministratie wordt verzorgd en bovendien wordt ook nog eens het betalingsrisico op de maandelijkse rente- en aflossingsbetaling door Mogelijk overgenomen. Ik denk dat wij ook in deze tijd voor investeerders een goed alternatief bieden óf juist een mooie extra aanvulling op hun vermogensverdeling kunnen zijn.”

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlog"Mogelijk biedt een defensieve investeringsopti...