Mogelijk Bankvrij Vastgoedfinancieringen in drie jaar door de grens van 100 miljoen

Mogelijk Bankvrij Vastgoedfinancieringen in drie jaar door de grens van 100 miljoen

Binnen drie jaar na de oprichting, breekt Mogelijk door de grens van 100 miljoen euro aan verstrekte zakelijke hypotheken. Bij Mogelijk financiert één investeerder de zakelijke hypotheek van een ondernemer, zonder tussenkomst van een bank.

In tegenstelling tot crowdfunding, brengt Mogelijk één-op-één financieringen tot stand. Peer-to-peer dus. Mogelijk ontstond ten tijde van de crisis. Mede-oprichter Maarten Rövekamp, van oorsprong projectontwikkelaar, ontwikkelde in die tijd bedrijfsverzamelgebouwen. Ondernemers gaven aan dat ze wel wílden kopen maar dat ze 'nee' te horen kregen bij de bank. Rövekamp besloot op zoek te gaan naar investeerders voor de financiering van deze ondernemers. Hij bleek te stuiten op een enorme behoefte.

Het model blijkt interessant voor zowel investeerders als ondernemers. "Investeerders die voor Mogelijk kiezen hebben behoefte aan zekerheid en een aantrekkelijk rendement. De investeerder krijgt het eerste recht op hypotheek; het pand fungeert daarmee als onderpand, wat zekerheid biedt. Ondernemers die voor Mogelijk kiezen, kunnen rekenen op zeer snelle doorlooptijden. Bovendien kunnen ze heel flexibel omgaan met de financiering omdat deze altijd boetevrij geheel of gedeeltelijk kan worden afgelost. We zien ontzettend veel potentie en verwachten de komende tijd nog een flinke groei", aldus Rövekamp.

Meer over dit onderwerp 

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil investeren

Investeer met 1e hypothecaire zekerheid

  • Vastgoed als veilig onderpand
  • 4,5% tot 5,25% rente per jaar
  • Op ieder gewenst moment investering weer liquide maken
  • Het eerste recht van hypotheek staat 1 op 1 op úw naam

Ja, ik wil investeren

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogMogelijk Bankvrij Vastgoedfinancieringen in dri...