"Mijn twee winkelunits werden snel en soepel gefinancierd"

"Mijn twee winkelunits werden snel en soepel gefinancierd"

“Het was een snel en zeer soepel traject, Mogelijk reageerde snel. Uiteindelijk heb ik twee units bij Mogelijk gefinancierd: een nieuwe en een herfinanciering. Voor de ene unit meldde zich binnen drie dagen een investeerder. Voor de andere werd in twee weken een investeerder gevonden. Ik zou Mogelijk zeker aanraden bij anderen en weet ze zelf ook een volgende keer te vinden.” De heer Diri blikt terug op zijn ervaringen bij Mogelijk.

Mogelijk realiseerde onlangs de financiering van twee winkelpanden in het winkelcentrum Homerusmarkt in Almere. Hier zijn meerdere winkels op het gebied van food, non-food en horeca te vinden. Nog voor de bouw van de overdekte markthal in 2014, toen Almere Poort nog vrijwel leeg stond, kocht de heer Diri twee units. “In eerste instantie kocht ik een tweetal kleine units, die samen een winkel vormden. Twee jaar geleden kreeg ik de mogelijkheid om een optie te nemen op nog een winkel; dat heb ik gedaan. Toen de huurder er per 1 oktober 2020 uitging, kon ik de winkel dankzij de financiering via Mogelijk overnemen.”

Lage maandlasten

“Op naar zoek een financiering kwam ik Mogelijk tegen. Tijdens het intakegesprek werden het concept en de financieringsstructuur uitgelegd”, vertelt hij. “Mogelijk focust zich vooral op het object en zij bieden op basis daarvan een financiering aan. De financiering wordt verstrekt door private investeerders. Je kunt boetevrij aflossen, dat geeft je extra flexibiliteit. De rente is wel hoger dan bij een reguliere geldverstrekker, maar doordat de aflossing bij Mogelijk relatief laag is, komen de maandlasten gunstig uit. Bovendien is de kans groter dat je bij Mogelijk de financiering rond krijgt. In tijden van corona blijkt wel hoe belangrijk dat is.”

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlog"Mijn twee winkelunits werden snel en soepel ge...