Komt u naar de Mogelijk Mojito-borrel tijdens de PROVADA?

Komt u naar de Mogelijk Mojito-borrel tijdens de PROVADA?

Nog een paar dagen en dan is het zover! Dan start de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Na een jaar afwezigheid vanwege corona kan de PROVADA eindelijk de deuren weer openen op 26, 27 en 28 oktober 2021. Met meer dan 275 standhouders en meer dan 250 sprekers belooft het weer een interessante editie te worden.

Ook Mogelijk is van de partij met een stand! Komt u langs om kennis te maken, van gedachten te wisselen over vastgoedfinancieringen of om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen? Elke middag vanaf 16:30 uur bent u ook van harte uitgenodigd voor de Mogelijk Mojito-borrel bij onze stand. Proost u mee met een overheerlijke Mojito?

Daarnaast organiseren we enkele bijeenkomsten. Kom bijvoorbeeld donderdag 28 oktober om 11:30 uur naar het forum met het onderwerp: ‘Vastgoedbelegger; kiest u voor achteroverleunen of herfinancieren?’ Tijdens deze sessie gaat BNR-presentator Maarten Bouwhuis in gesprek hierover met vastgoedbeleggers en intermediairs. Kiest u ervoor om actief uw portefeuille te verbeteren? Of kunt u met een gerust hart achteroverleunen en afwachten? Maarten Bouwhuis en diverse experts geven u interessante inzichten.

Op donderdag 28 oktober kunt u ook aanwezig zijn bij een live opname van het BNR-radioprogramma ‘Vastgoed gezocht’. Tussen 14:00 en 15:00 uur zullen Maarten Bouwhuis en Maarten de Gruyter live vanaf de stand van Mogelijk ingaan op de wereld van vastgoed. Benieuwd welk onderwerp zij dit keer bespreken? Kom een kijkje nemen.  

PROVADA
26, 27, 28 oktober 2021
Stand van Mogelijk: 10-13

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogKomt u naar de Mogelijk Mojito-borrel tijdens d...