Inspirerende verhalen van ondernemers, beleggers en experts in nieuw Mogelijk Magazine

Inspirerende verhalen van ondernemers, beleggers en experts in nieuw Mogelijk Magazine

Het Mogelijk Magazine geeft u een inkijkje in ervaringen van ondernemers, beleggers en experts met Mogelijk. De nieuwste editie vindt u hier online. In dit nummer vertellen ondernemers hoe hun droom uitkwam dankzij een financiering van Mogelijk en lichten experts toe waarom de vastgoedmarkt nog altijd aantrekkelijk is voor beleggers.

Inspirerend: nieuwbouwproject zorgbakkerij

Toegewijde vader Mettin Bildirici schoolde om tot coach om zijn oudste zoon en diens lotgenoten met een verstandelijke beperking en autisme beter te begeleiden na hun schoolperiode. Hij biedt deze jongeren een werkplek in zijn zorgbakkerij. Omdat het pand al snel te klein werd, ging Mettin op zoek naar een nieuwe locatie. Lees zijn inspirerende verhaal hier.

Marktontwikkelingen

Vastgoedexpert Jacqueline van der Stelt deelt haar scherpe visie op de vastgoedmarkt. Adviseur Christina Draaisma en vastgoedeigenaar Janneke Stienstra delen hun ervaringen over het financieringsproces van Mogelijk. Natuurlijk kunt u ook lezen hoe Mogelijk blijft inspelen op marktontwikkelingen. Zo signaleerden we een toenemende behoefte bij ondernemers aan werkkapitaalfinancieringen. Voor ondernemers in bezit van een eigen pand, bieden we de optie om deze te herfinancieren waarmee werkkapitaal vrijkomt. En een ander nieuwe optie die Mogelijk biedt is het product ‘Bring your Own’. Als een ondernemer zelf een investeerder vindt in zijn netwerk die bereid is te financieren, dan kunnen wij met Bring your Own alles rondom de lening overnemen. Denk aan het opstellen van de hypotheekakte, het passeren bij de notaris, tot aan het verstrekken van maand- en jaaropgaves, de automatische incasso én een tijdeljke overname van het debiteurenrisico op de maandelijkse rente en aflossing. We kunnen u nog veel meer vertellen over de inhoud van ons magazine, maar u kunt de nieuwste editie natuurlijk ook helemaal hier lezen.

Deze editie van het Mogelijk Magazine lezen

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogInspirerende verhalen van ondernemers, belegger...