Ik weet precies waar ik qua maandlasten de komende vijf jaar aan toe ben

Ik weet precies waar ik qua maandlasten de komende vijf jaar aan toe ben

In 1928 opende de familie Postema dierenspeciaalzaak Divoza, in een dorpje onder de rook van Groningen. De winkel was nog geen veertig vierkante meter groot. Nu, bijna honderd jaar later, heeft het familiebedrijf zes megastores door heel Nederland. De eerste megastore en het hoofdkantoor met distributiecentrum zijn gevestigd in Leek, in een pand dat in 2000 nieuw gebouwd werd. Geert Postema kwam in zijn zoektocht naar herfinanciering voor dit pand in contact met Mogelijk.

De 69-jarige Postema werkt al 52 jaar in het familiebedrijf, dat zich sinds begin jaren zestig heeft gespecialiseerd in de ruitersport. “Voor de herfinanciering van het pand, gingen we eerst naar onze bank. Ook al was ons gevraagde bedrag veel lager dan de waarde van het pand, kregen we nul op het rekest. Bij Mogelijk kregen we de financiering wel direct rond.”

Prettig contact en geen administratieve rompslomp

Na het eerste telefonische contact, kwam er een Accountmanager van Mogelijk in Leek langs. “Het contact verliep soepel en prettig,” vertelt Postema. “Het zijn aardige mensen die met je meedenken en het je zo makkelijk mogelijk willen maken. Natuurlijk moet je cijfers en informatie aanleveren, maar dat valt in het niet bij de administratieve rompslomp waar je mee te maken krijgt als je naar een bank gaat.”

Zekerheden

Postema is zeer tevreden over zijn financiering bij Mogelijk. “Ik heb zekerheid en weet precies waar ik de komende vijf jaar aan toe ben qua maandelijkse kosten. Daardoor kan ik goede prognoses maken. De rente is dan misschien wel iets hoger, de voordelen wegen daar absoluut tegenop.” Hij raadt andere ondernemers dan ook aan om contact op te nemen met Mogelijk. “Het contact is heel laagdrempelig, dus ik zou een belletje of mailtje wagen. Ik weet zeker dat nog veel meer ondernemers gebaat zijn bij de mogelijkheden en service van Mogelijk.”

Bent u benieuwd of Mogelijk u kan financieren?

Bent u ondernemer en wilt u een pand aanschaffen, herfinancieren of bent u op zoek naar werk- of groeikapitaal? Bij Mogelijk kunt u uw zakelijke hypotheek afsluiten. Wilt u weten of wij u kunnen financieren? Doe dan hier de quickscan en binnen twee werkdagen hoort u welke leensom haalbaar is.

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogIk weet precies waar ik qua maandlasten de kome...