"Hoewel ik in het buitenland woon, kon Mogelijk mij gewoon financieren"

"Hoewel ik in het buitenland woon, kon Mogelijk mij gewoon financieren"

Toen Paul van den Heuvel vanuit Finland ging werken, hield hij zijn drie bedrijfspanden in Helmond aan in privé voor de verhuur. “Omdat ik altijd heel trouw mijn hypotheek heb afbetaald, zat er inmiddels een grote overwaarde op. In deze onzekere tijd ligt de verkoop van accessoires een beetje stil, dus uitbreiding van mijn onroerend goed leek mij een prima optie. Om dat voor elkaar te krijgen heb ik contact gezocht met Mogelijk om de panden te herfinancieren. Met de overwaarde heb ik er zelfs nog een pand bijgekocht in Numansdorp.”

Paul runde zijn bedrijf jarenlang vanuit Helmond. Hij leverde accessoires zoals stropdassen, shawls en riemen voor private labels totdat er in 2014 een fusie volgde met een Duitse firma. Paul van den Heuvel Textiel verplaatste de activiteiten naar Scandinavië. Geen onlogische stap, want Paul woont al twintig jaar met zijn gezin in Finland. “Wij werken met collecties en hebben geen web- of fysieke winkel”, vertelt Paul. “Ons team in Duitsland ontwerpt de producten die in India, China en Italië worden geproduceerd voor klanten als Van Gils, We en De Bijenkorf die custom made kunnen bestellen en hun eigen merk laten aanbrengen.”

Onderpand is zeker genoeg
“Omdat ik in het buitenland woon, zijn reguliere geldverstrekkers niet zo happig om mijn onroerend goed te financieren. Bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen werkt dat anders, want je geeft het betreffende pand in onderpand daar zitten de zekerheden in voor de investeerder. Op internet had ik financieringsmogelijkheden bekeken en stuitte ik op Mogelijk. Ik ben een keer op gesprek geweest en het werkte: Mogelijk had het allemaal snel voor elkaar, het hele proces verliep vlot. Binnen twee weken werd voor alle panden een financiering gevonden.”

Prima deal
In zijn situatie was dit een ideale oplossing, zegt Paul. “Zeker omdat het toch vanuit Finland minder makkelijk te regelen is. De accountmanager heeft mij prima service gegeven en de transacties snel geregeld. Bij Mogelijk verliep het allemaal heel soepel. Je betaalt wat meer rente, maar omdat er een goede huur tegenover staat is dat goed te doen en heb ik uiteindelijk een prima deal.”

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlog"Hoewel ik in het buitenland woon, kon Mogelijk...