Gespreid beleggen over langere periode waardoor mijn geld kan renderen

Gespreid beleggen over langere periode waardoor mijn geld kan renderen

“De vader van een van de oprichters van Mogelijk ken ik al vanaf de lagere school. Zodoende heb ik Mogelijk vanaf de oprichting met belangstelling gevolgd. Ik had wel interesse om een deel van mijn kapitaal aan het werk te zetten. Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds past helemaal bij wat ik als investeerder zoek, ik ben onlangs ingestapt en ik ben er zeer tevreden over”, vertelt investeerder Thom Neve.

Mogelijk biedt twee beleggingsopties. U kunt één-op-één in de zakelijke hypotheek van een ondernemer financieren of beleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. “Hoewel beide investeringsopties interessant zijn en geborgd zijn met het recht van  eerste hypotheek, is er toch voor mij een belangrijk verschil. Bij de één-op-één investering financier je één ondernemer en die lost maandelijks een stukje af, bovendien kan de ondernemer tussentijds boetevrij geheel of gedeeltelijk de lening aflossen. Ik wilde liever meer spreiding en mijn geld voor langere periode vastzetten. Tussentijds aflossen kan de ondernemer niet in geval van het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. Dat vind ik fijner want dan weet ik beter waar ik aan toe ben en ik heb er geen omkijken naar.”

Gecharmeerd vanwege de aanpak van Mogelijk

Mogelijk bestaat 7 jaar, ik ben een paar keer in Breukelen op kantoor geweest, het is een prachtig modern kantoor en de mensen zijn ontzettend vriendelijk en betrokken. In de loop van de jaren is Mogelijk enorm gegroeid. Het persoonlijke contact, wat de oprichters heel belangrijk vinden, is goed opgepakt door de rest van het team. Als je belt, sta je niet in een lange wachtrij met een keuzemenu; je krijgt direct iemand aan de lijn die de inhoud snapt en bereid is om je te helpen. Ik ben gecharmeerd vanwege de aanpak en vriendelijkheid van de mensen."

Maandelijks rendement

“Toen het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds werd geïntroduceerd besloot ik in te stappen. Ik ben netjes door de medewerkers van Mogelijk door het inschrijfproces geholpen. Dat was prettig. Voor mij is het fijn dat ik naast mijn pensioen een deel van mijn opgebouwde kapitaal op een deze manier kan beleggen. Ik heb mijn geld ingelegd en ik ontvang maandelijks rendement op mijn rekening. Inmiddels heb ik ook mijn broer geattendeerd op Mogelijk. Vanwege het gemak maar ook omdat ik heel veel vertrouwen heb in de aanpak en het product. Een echte aanrader dus!”

Meer weten?

Wilt u meer weten over het fonds of over de één-op-één investeren? Kom dan naar een van onze kennissessies. Tijdens de sessie komen de beide productlijnen uitgebreid aan bod en u heeft de mogelijkheid kennis te maken met het team. U kunt zich hier aanmelden.

Natuurlijk kunt u ons ook bellen op: 0346 - 264664. Ons fondsteam beantwoord graag uw vragen.

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogGespreid beleggen over langere periode waardoor...