Financieringsaanvragen nu nóg eenvoudiger en toegankelijker

Financieringsaanvragen nu nóg eenvoudiger en toegankelijker

“We willen dat onze klanten zich alleen hoeven bezighouden met hun droom en niet met formulieren”, vertelt Roos Boswinkel verantwoordelijk voor de klantreis binnen Mogelijk. “Vanaf nu kunt u als klant veilig en razendsnel financiële informatie vanuit brondata zoals de Belastingdienst delen met Mogelijk. Hierdoor kan de beoordeling van financieringsaanvragen nog sneller worden afgehandeld.” 

 

Mogelijk is een samenwerking aangegaan met IT bedrijf Ockto. Roos: “Ockto werkt met brondata: gegevens die staan geregistreerd bij betrouwbare (overheids)instanties. Denk aan de Belastingdienst, MijnOverheid, het UWV en DUO. Het werkt eenvoudig. Vanuit de ‘Mijn Mogelijk-omgeving’ klikt u als klant door naar de Ockto-app waar u inlogt met uw DigiD. Vervolgens worden alle benodigde gegevens verzameld en hoeft de u alleen toestemming te geven de informatie met ons te delen. Het is natuurlijk prettig dat u uw IB-aangifte met een paar klikken op uw telefoon bij ons kunt aanleveren.” 

Volgens wet- en regelgeving 

Het slim gebruiken van databronnen via apps zoals Ockto heeft als bijkomend voordeel dat Mogelijk daarmee direct voldoet aan Europese en landelijke wet- en regelgeving. In het geval van Ockto voldoet Mogelijk onder meer aan de eisen die de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) stelt op het gebied van het delen van privacygevoelige informatie. Het bieden van zekerheid en veiligheid voor ondernemers en investeerders vinden we cruciaal. Hiermee maken we aanvragen makkelijker maar bieden we ook meer veiligheid.” 

Gemak en veiligheid 

“Wilt u geld lenen of uitlenen, dan is Mogelijk verplicht uw identiteit vast te stellen en enkele controles uit te voeren. Hierbij maken we ook slim gebruik van databronnen. In dit geval met Onfido. U hoeft hiervoor alleen maar uw paspoort te scannen met de Onfido-app. Met een paar drukken op een knop is het geregeld. Wij vinden het belangrijk de technologische ontwikkelingen nauwlettend te volgen en daar waar het voor u als klant gemak oplevert en extra veiligheid, dit in te passen in onze systemen. Elke dag proberen wij onze service toegankelijker voor u te maken”, aldus Roos. 

Eenvoudig en laagdrempelig 

Niemand zit bij het aanvragen van een financiering te wachten op het invullen, opvragen of opsturen van stapels formulieren. Mogelijk gebruikt op een slimme manier data, zodat we u zo min mogelijk met administratieve handelingen hoeven lastig te vallen. Bent u op zoek naar werk-groei of investeringskapitaal? Of wilt u een bedrijfspand kopen en heeft u een zakelijke hypotheek nodig? Uw aanvraag start eenvoudig met het doen van een quickscan. U deelt enkele gegevens en wij laten u weten welke leensom haalbaar is. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt! 

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6,0% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogFinancieringsaanvragen nu nóg eenvoudiger en to...