Een zakelijke hypotheek binnen één week is bij Mogelijk heel gewoon

Een zakelijke hypotheek binnen één week is bij Mogelijk heel gewoon

“Regelmatig horen we van ondernemers hoe blij ze zijn dat we in zeer korte tijd de zakelijke hypotheek hebben gerealiseerd. Ook intermediairs geven aan het prettig te vinden dat we heel snel kunnen schakelen. Voor ons is dat inmiddels heel gewoon”, aldus Raymond Tekstra, Afdelingsmanager zakelijke hypotheken bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen.

Mogelijk snapt dat zowel ondernemers als investeerders gebaat zijn bij een zeer snel en geolied proces. “Alles bij ons is gericht op het bieden van gemak. We passen ons aan aan het tempo van onze klanten. Snelheid is vaak voor ondernemers van wezenlijk belang, zeker als er bijvoorbeeld al een bod is uitgebracht”, vervolgt Raymond.

Financieringsaanvragen vaak binnen één dag geclaimd

Bij Mogelijk maken we vastgoed financieren graag makkelijk. Voor de aanvrager of zijn adviseur begint alles bij het indienen van een quickscan op de website van Mogelijk. Raymond: “Binnen maximaal 48 uur hoort de aanvrager of wij kunnen financieren. De offerte volgt direct en zodra we de benodigde stukken binnen hebben, zetten we de aanvraag om in een investeringsaanbieding voor onze investeerders.”

Snelle doorlooptijden

Een zakelijke hypotheek binnen één week is bij Mogelijk heel gewoon“Afgelopen dinsdagochtend publiceerden wij weer onze wekelijkse nieuwe financieringsaanbiedingen waarvoor wij een investeerder zochten. Zoals bijna elke week werden ook nu weer bijna al deze financieringsaanvragen nog diezelfde dag opgenomen door onze investeerders. De afspraak bij de notaris wordt dan direct gemaakt en de aanvrager kan snel over de gelden beschikken. Het komt regelmatig voor dat wij een financieringsaanvraag ontvangen en nog diezelfde week een financier hebben gevonden. Doorlooptijden van twee tot drie weken voor het gehele proces zijn bij Mogelijk heel normaal!”

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogEen zakelijke hypotheek binnen één week is bij...