Een gespreide beleggingsportefeuille met een rendement van 5%

Een gespreide beleggingsportefeuille met een rendement van 5%

“Het Mogelijk Zakelijk Hypotheken Fonds past bij beleggers die behoudend zijn en hun kapitaal zonder gedoe willen laten renderen. Wij stellen een gespreide beleggingsportefeuille samen, met het ingelegde geld worden meerdere zakelijke hypotheken van verschillende ondernemers gefinancierd. Het is voor de belegger een kwestie van eenmalig geld inleggen en maandelijks wordt er vervolgens rendement uitgekeerd. Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds II biedt een geprognosticeerd rendement van 5% voor vijf jaar vast”, vertelt Miranda Landkroon-Wiegmans, fondsmanager van het Mogelijk Zakelijk Hypotheken Fonds.

“Bij Mogelijk kunnen beleggers traditioneel één-op-één in de zakelijke hypotheek van een ondernemer financieren. In maart van dit jaar is het Mogelijk Zakelijk Hypotheken Fonds daar als beleggingsoptie bij gekomen. Dit eerste fonds was binnen 3 maanden helemaal gevuld, dat ging fantastisch. Na sluiting fonds hebben we in 6 weken tijd 25 objecten gefinancierd. Een heel mooi succes. Beleggers geven aan dat ze het erg prettig vinden dat Mogelijk het werkt doet. Wij selecteren de objecten en zorgen voor een gezonde spreiding. Dat betekent dat beleggers niet zelf hoeven te zoeken naar een object dat zij willen financieren en dat bij hen past.”

Mogelijk stelt de beleggingsportefeuille samen

Inmiddels is het Mogelijk Zakelijk Hypotheken Fonds II gelanceerd en opengesteld om in te gaan leggen. Een speciaal fondsteam kan beleggers inzicht geven in alle details van het fonds. “We hebben dat meegenomen als lering uit het eerste fonds: voor beleggers is het veel fijner om vaste aanspreekpunten te hebben. We hebben daarnaast een fondscomité opgesteld bestaande uit collega’s vanuit diverse disciplines die gezamenlijk besluiten welke objecten er vanuit het fonds gefinancierd gaan worden. We letten erop dat de portefeuille dusdanig wordt samengesteld dat er een goede variatie is in bijvoorbeeld het type object maar ook de ligging. Van horecapanden tot kantoren en bedrijfspanden; het gaat om kwalitatief vastgoed verspreid over Nederland. Elk object is vooraf getaxeerd en uiteraard beoordeeld door onze vastgoedspecialisten. Naast het feit dat Mogelijk de portefeuille samenstelt, is het ook zo dat ondernemers die gefinancierd worden vanuit het fonds in principe niet hun zakelijke hypotheek tussentijds kunnen aflossen. Bij de één-op-één financieringen kan dat wel.”

Gemak, ontzorging en een stabiel rendement

Miranda werkt vijf jaar bij Mogelijk waar ze startte als accountmanager. Onlangs is zij benoemd tot fondsmanager: “Door de jaren heen heb ik heel wat beleggers en ondernemers mogen spreken. Het Mogelijk Zakelijk Hypotheken Fonds is een mooie optie die voorziet in een groeiende behoefte. Het is een zeer aantrekkelijk alternatief voor banksparen maar ook voor beleggen in aandelen of vastgoed. Voor beleggers die behoefte hebben aan diversiteit, spreiding, gemak, ontzorging én een stabiel rendement, is fondsbeleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds een interessante mogelijkheid!”

Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds II

 • Geprognosticeerd rendement 5%,
 • Investeren vanaf € 100.000,-
 • Overwinstpotentie aan het einde van de looptijd
 • Spreiding en diversiteit aan vastgoed
 • Stabiel rendement met looptijd van 5 jaar vast
 • Eerste recht van hypotheek op gehele portefeuille op naam van het fonds

Meer weten? Kom dan naar een van onze kennissessies

Eind september organiseert Mogelijk op verschillende locaties in het land speciale kennissessies over het investeren in het Mogelijk Zakelijk Hypotheken Fonds II. Wilt u meer weten over hoe u veilig kunt beleggen en wat de structuur is van het fonds? U bent van harte welkom om een van onze kennissessies bij te wonen. Bekijk hier de details, natuurlijk kunt u zich ook direct aanmelden.

Kennissessies

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

 • Boetevrij aflossen
 • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
 • Snelle realisatie
 • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

 • 6,0% - 7,75% rendement per jaar
 • Eerste recht van hypotheek
 • Eigen inbreng van de debiteur
 • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogEen gespreide beleggingsportefeuille met een re...