Een financieringsaanbieding van 2 miljoen?

Een financieringsaanbieding van 2 miljoen?

Een typfout of werkelijk een investeringsaanbieding van 2 miljoen? Mogelijk financiert toch niet boven de 500.000 euro? ‘We hebben inderdaad wel wat reacties gekregen op deze investeringsaanbieding die onlangs op ons portal verscheen. Maar het klopte wel en deze aanbieding was ook snel geclaimd’, vertelt partner Pablo de Loor.

Deze specifieke investeringsaanbieding die de 500.000 euro oversteeg, zal niet de laatste zijn. Pablo: ‘We krijgen vaker dit soort aanvragen. Tot nu toe hielden dat wat af, want er moet onder investeerders ook wel een behoefte zijn. Inmiddels zien we dat investeerders zeker interesse hebben om ook deze wat grotere bedragen te financieren. Tegelijk krijgen we steeds meer aanvragers met een financieringsbehoefte boven de 500.000 euro.’

Banken richten zich op grotere transacties

Dat die financieringsbehoefte er is, wordt ook gestaafd door de beweging die banken maken. Zo schrijft het NRC op 9 oktober 2019:

Banken richten zich bij de financiering van commercieel vastgoed steeds meer op de grotere transacties. De grotere leningen zijn aantrekkelijker voor de banken omdat ze dan minder kosten hebben. Ze hoeven immers maar één keer een lening te verstrekken in plaats van bijvoorbeeld tien keer.

Meer aanvragers en investeerder

‘Deze ontwikkelingen zijn voor ons niet nieuw, de lijn zet zich verder voort en dat betekent dat wij steeds meer aanvragen krijgen. Maar ook investeerders die bereid zijn om in te stappen op grotere financieringsaanvragen’, vervolgt Pablo. ‘Wij hebben een zeer geavanceerd en gedegen proces van controles die we op zowel kleine als grote aanvragen toepassen. We hanteren een ondergrens van 50.000 euro want ook daar blijft onverminderd behoefte aan. Wij doen er alles aan om zowel ondernemers als investeerders blij te maken!’

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogEen financieringsaanbieding van 2 miljoen?