Dank voor uw vertrouwen 

Dank voor uw vertrouwen 

Terwijl het jaar bijna ten einde loopt willen we graag nog even terugblikken op een aantal prachtige mijlpalen en hoogtepunten die we met elkaar hebben bereikt. Dat terugblikken hebben we met velen van u ook live mogen doen op ons Kerstbomen Open Huis. We hopen dat u – net als wij – genoten heeft van deze dag en dat u nu dagelijks geniet van een mooi opgetuigde kerstboom. Een impressie van de dag vindt u hier.  

Terugblik 

We sluiten 2023 af met maar liefst 1200 gerealiseerde financieringen. Ook hebben we dit jaar maar liefst 5 fondsen geopend en 550 fondsbeleggers mogen verwelkomen. Gerekend vanaf de start van Mogelijk in 2016, hebben we vorige week de mijlpaal van 1,5 miljard euro aan verstrekte financieringen bereikt. We zijn heel dankbaar voor het vertrouwen dat daaruit spreekt. Zie onderstaande video voor onze kerstboodschap aan u. 

Vooruitblik  

We kijken uit naar het nieuwe jaar. Een jaar waarin we te maken krijgen met een vastgoedmarkt vol innovaties en uitdagingen. We zien voldoende kansen, voor ondernemers én beleggers en kijken daarom verwachtingsvol naar de toekomst. We hopen u ook aankomend jaar van een of meerdere interessante financieringsaanbiedingen te kunnen voorzien. Óf wellicht wilt u meedoen aan een van de Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fondsen. Het meest recente fonds (Fonds VII) is nu zo goed als gesloten voor inschrijving. Mocht u  nog mee willen doen omdat 6,5% geprognosticeerd rendement toch wel heel aantrekkelijk klinkt, mail dan naar fondsbeleggen@mogelijk.nl. We staan u graag te woord. 

Actueel aanbod op 2e kerstdag 

Zoals u van ons gewend bent ontvangt u elke dinsdag het actueel aanbod in uw mailbox. Dit jaar ontvangt u deze dus ook op 2e kerstdag. Het is natuurlijk niet gek als u op deze dag met andere dingen bezig bent dan met het aanbod van Mogelijk, dat is u vergeven ;). Daarom versturen we u woensdag 27 december nogmaals een mail met het aanbod van dat moment.   

We willen u hartelijk danken voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld het afgelopen jaar. We kijken er enorm naar uit in het komende jaar verder voor u aan de slag te gaan en de volgende mijlpalen met u te vieren. We wensen u hele fijne kerstdagen en een gezond 2024!

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogDank voor uw vertrouwen