Blije investeerder en ondernemer

Blije investeerder en ondernemer

“Een van de leukste momenten van ons werk is het moment dat de investeerder en ondernemer elkaar ontmoeten bij de notaris. Ze komen dan om de zakelijke hypotheekakte te tekenen”, vertelt accountmanager Mogelijk Vastgoedfinancieringen Miranda Landkroon-Wiegmans.

Ondernemers die een financiering nodig hebben voor hun bedrijfspand kunnen bij Mogelijk terecht. Bij Mogelijk financieren private investeerders het zakelijk vastgoed van ondernemers. “Voor beide partijen is de afspraak bij de notaris een feestelijk moment. Voor de ondernemer omdat hij de zakelijke hypotheek rond heeft en voor de investeerder omdat hij een mooi rendement krijgt op zijn geld. Bij de notaris ontmoeten de ondernemer en investeerder elkaar meestal voor het eerst. Het is altijd weer opvallend hoe leuk ze het vinden om elkaar te zien. Vaak zijn de investeerders uit ons netwerk zelf nog actief ondernemer of ze hebben in het verleden zelf een onderneming gehad. Als ondernemers onder elkaar begrijpen ze elkaar als geen ander. Vaak worden ervaringsverhalen enthousiast gedeeld. Het gebeurt zelfs wel eens dat de investeerder bij het pand van de ondernemer gaat kijken. Die betrokkenheid onderling is echt ontzettend leuk.”

Zakelijke hypotheek binnen een paar dagen geregeld

“Elke keer als ik bij de notaris ben geweest en de ondernemer en investeerder hebben de stukken getekend, zit ik met een grote glimlach in de auto”, vervolgt Miranda. Wat is het toch fantastisch dat we met Mogelijk kunnen meehelpen bij het realiseren van ondernemersdoelstellingen. Te meer als je beseft dat ondernemers die bij ons terecht komen, vaak al een zoektocht naar een financiering achter de rug hebben. Het feit dat het ons wel lukt om vaak al binnen een paar dagen de zakelijke hypotheek te realiseren, is voor ondernemers ontzettend fijn. Zij kunnen verder met ondernemen. Tegelijk maken we een investeerder blij. Zo snijdt het mes aan twee kanten.”

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogBlije investeerder en ondernemer