Alweer het negende Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds geopend voor inschrijving

Alweer het negende Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds geopend voor inschrijving

Na een goed gevuld achtste fonds met ruim 25 miljoen aan inleg, is nu het negende Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds geopend voor inschrijving. Intern Accountmanager Investeerders Femmy Grasso: " Veel van onze beleggers komen terug en beleggen in meerdere fondsen. Dat is natuurlijk ontzettend mooi."  

Fonds nummer 9 heeft op 25 maart haar deuren geopend voor inschrijving. We grijpen de kans graag aan u hierover te informeren. De uitgangspunten: 6,25% geprognosticeerd rendement en een looptijd van vijf jaar. Naast Nederlands vastgoed is ook een enkel object uit Vlaanderen, Bonaire of Curaçao welkom in het fonds. Dit komt de spreiding nog verder ten goede.  

Gespreide portefeuille  
Femmy legt uit:" Voordat we besluiten tot financiering over te gaan, wordt het vastgoed zorgvuldig beoordeeld door onze vastgoedspecialisten. Vervolgens stelt het fondsteam een gespreide portefeuille samen met divers vastgoed: van horecapanden tot bedrijfspanden en kantoren van verschillende ondernemers in Nederland en nu dus ook met een enkele post uit Vlaanderen of Curaçao of Bonaire. Wij financieren behoedzaam tot maximaal 65% LTV met het recht van eerste hypotheek op de gehele portefeuille. Het vastgoed dient dus altijd als onderpand.”  

Beleggen en genieten van maandelijks rendement  
Het proces om deel te nemen als belegger is toegankelijk en eenvoudig. U kunt via de website, of via ons investeerdersportal als u daar toegang tot heeft, direct aangeven hoeveel u wilt inleggen. Nadat wij van u enkele documenten hebben ontvangen, krijgt u bericht dat u onderdeel bent van de groep fondsbeleggers. Na ondertekening en aanlevering van de zogenoemde Commitment Agreement kunt u uw gelden storten op de fondsrekening en geniet u na ca 8 weken maandelijks van uw rendement. Geen gedoe met notarissen of papierwerk; wij regelen alles voor u.  

Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds 9: 

  • Geprognosticeerd rendement van 6,25%  

  • Beleggen vanaf €100.000,-  

  • Looptijd van vijf jaar  

  • Overwinstpotentie aan het einde van de looptijd  

  • Diversiteit en spreiding van verschillende vastgoedobjecten  

  • Het recht van eerste hypotheek op de gehele portefeuille  

Kennissessies 
U bent altijd welkom op een van onze kennissessies. Deze zijn voor fonds 9 gepland op 11, 16 en 25 april. Inschrijven kan via onderstaande knop. We hebben recent ook een online sessie opgenomen met de titel: Uw vermogen voor u aan het werk. Deze sessie bevat voorbeelden van gefinancierd vastgoed, inzichten vanuit juridisch oogpunt en ervaringsverhalen van ondernemers en adviseurs. Klik hier om de online sessie terug te kijken.

Aanmelden kennissessie

Welke route u ook kiest, wij staan met plezier voor u klaar om u te begeleiden.  

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogAlweer het negende Mogelijk Zakelijke Hypotheke...