300 miljoen euro en bijna 1.700 gefinancierde objecten

300 miljoen euro en bijna 1.700 gefinancierde objecten

In juli 2019 passeerde Mogelijk de grens van 100 miljoen aan verstrekte zakelijke hypotheken. Mogelijk bestond toen 3 jaar. Nog geen anderhalf jaar later passeerde Mogelijk eind november 2020 de grens van 300 miljoen. Er werden voor dit bedrag bijna 1.700 objecten gefinancierd.

De vraag naar en het aanbod van kapitaal is enorm. Voor investeerders die zoeken naar een stabiel rendement zonder al te veel risico’s biedt Mogelijk een zeer aantrekkelijke optie. En juist nu het in de wereld wat onzekerder is, is de vraag naar investeringsmogelijkheden met een stabiel rendement bij Mogelijk groot.

Een waardevaste investering

Investeren bij Mogelijk betekent investeren in een zakelijke hypotheek van een ondernemer. Met de stenen als onderpand is dit een veilige investering, met een stabiel rendement van rond de 5% per jaar. Naast het vastgoed als onderpand biedt Mogelijk ook gemak en extra zekerheid. De gehele leningadministratie wordt verzorgd. Bovendien wordt ook het betalingsrisico op de maandelijkse rente- en aflossingsbetaling door Mogelijk overgenomen. Allemaal zaken die door onze investeerders als heel prettig worden ervaren.

Grote vraag naar financieringen

Het aanbod van kapitaal is groot, de vraag ook. Ondernemers blijven altijd creatief en ondernemend, ook in deze coronatijd. We zien ondernemers die soms een zaak over een heel andere boeg gooien en zo succesvol zijn dat ze behoefte hebben aan een groter pand. Of ondernemers die nu het erop aan komt ontdekken dat kopen uiteindelijk goedkoper is dan huur. Omdat bij Mogelijk de focus ligt op het object, kan de financiering, ook bijvoorbeeld voor startende ondernemers tot stand worden gebracht.

Bedankt voor uw vertrouwen in Mogelijk

Het team van Mogelijk is ontzettend trots op al het vertrouwen dat investeerders, ondernemers en intermediairs hebben in het model. Hartelijk dank hiervoor! Heeft u vragen of wilt u overleggen? Neem contact op met een van onze accountmanagers. We staan u heel graag te woord!

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlog300 miljoen euro en bijna 1.700 gefinancierde o...