Bezoek Mogelijk op de PROVADA

Mogelijk staat op 13, 14 en 15 juni 2023 op de PROVADA in de RAI in Amsterdam. De beurs is op alle dagen toegankelijk van 10:00 tot 19:00 uur. Een uitgelezen kans om te netwerken, kennis over vastgoed op te doen en om de mensen van Mogelijk persoonlijk te ontmoeten. De PROVADA is al jaren de grootste vastgoedbeurs van Nederland.

PROVADA

De grootste vastgoedbeurs van Nederland

We zien uit naar persoonlijke ontmoetingen en naar kansen om nog meer ondernemers, intermediairs, vastgoedbeleggers en investeerders bij elkaar te brengen om financiering van zakelijk vastgoed mogelijk te maken. Zien we u ook?

Een ticket koopt u via de website van de PROVADA. Dit geeft u 3 dagen toegang tot het gehele programma van de PROVADA. U vindt Mogelijk op stand 10-13. Tot ziens!

Koop uw ticket

Aantal gefinancierde objecten:
Bezoekers op de site: actieve bezoekers
Totaal gefinancierd: € 

BNR Nieuwsradio op onze stand

Op de stand van Mogelijk (10-13) kunt u terecht voor een kennismaking en een persoonlijk gesprek. Wij geven u graag informatie over de mogelijkheden om bij ons vastgoed te financieren en samen te werken. Daarnaast hebben we een leuk programma voor onze bezoekers.

Programma

Dinsdag 13 juni 10.30 uur
BNR Nieuwsradio neemt bij ons op de stand het programma Vastgoed Gezocht op. Vastgoed Gezocht wordt gepresenteerd door Maarten Bouwhuis en Maarten de Gruyter. Een van de meest invloedrijke projectontwikkelaars, Lesley Bamberger, is te gast in de uitzending en u kunt de opname live bijwonen!

Donderdag 15 juni 10.00 uur
Een gezellig ontbijt op onze stand met studenten van verschillende scholen. Tijdens dit ontbijt (10:15 - 11:00 uur) geeft Philip Zwart een interactief seminar over de grootste uitdagingen in de vastgoedwereld.

Donderdag 15 juni 13.00 uur en 15.00 uur
Test en win voor studenten! Maak in een wervelende quiz (om 13.00 uur en 15.00 uur) kans op een dinercheque van € 100,- én het Basisboek Vastgoedfinanciering. 

Dagelijks om 12.00 – 13.30 uur
Kom energie opdoen tijdens onze Walking Lunch!

Dagelijks vanaf 16.00 uur
U bent van harte welkom op onze Mojito-borrel!

Kortom: het beloven fantastische dagen te worden die u niet mag missen!

We can be heroes

Als financieringsplatform voor vastgoedbeleggers zien wij dagelijks hoe deze helden werken aan het realiseren van hun dromen en ambities. Of het nu gaat om het transformeren van een verouderd pand tot een moderne woongelegenheid, of het ontwikkelen van een duurzaam bedrijfspand dat voorziet in de behoeften van de huurders en de omgeving, vastgoedbeleggers spelen een cruciale rol in het vormgeven van onze gebouwde omgeving. Bij Mogelijk zijn wij er trots op dat we deze helden kunnen ondersteunen met onze flexibele en snelle financieringsoplossingen. Of het nu gaat om een kleine verbouwing of een grote ontwikkeling, wij staan klaar om onze klanten te helpen bij het realiseren van hun vastgoeddromen.

Bezoek de stand van Mogelijk!

Ook dit jaar staat het team van Mogelijk voor u klaar op de stand. Kom langs voor een inhoudelijk gesprek én voor een hapje of drankje. Iedere beursdag sluiten we af met een gezellige borrel vanaf 16.00 uur. Onze Mojito-man maakt voor u graag een frisse, zomerse cocktail klaar. 

Bereikbaarheid

De PROVADA vindt plaats in de RAI in Amsterdam. De RAI is uitstekend te bereiken via openbaar vervoer en met de auto. U vindt alle informatie over bereikbaarheid en parkeermogelijkheden op de website van de PROVADA.

Zolang het zakelijk vastgoed is, kan Mogelijk het financieren

Wilt u geld lenen voor de aankoop van een zakelijk pand? Zolang het zakelijk vastgoed betreft, kan Mogelijk het financieren. De condities bieden u een grote mate van flexibiliteit! Wij focussen ons op het vastgoed, daarna pas op uw cijfers.

Ontdek mogelijk

Quickscan

Wilt u nu direct weten of wij uw vastgoed kunnen financieren? Vul dan de quickscan en wij laten u heel snel weten wat de mogelijkheden zijn.

Doe de quickscan

Investeren

Wilt u graag geld uitlenen met een aantrekkelijk rendement? Investeer dan in de zakelijke hypotheek van een ondernemer! Kijk dan hier naar de mogelijkheden om en sluit u aan bij ons netwerk van investeerders.

Lees verder

HomePROVADA 2023