Uw kans om te netwerken en kennis over vastgoed op te doen

Kom persoonlijk kennismaken op de PROVADA

Mogelijk staat op 26, 27 en 28 oktober 2021 op de PROVADA  in de RAI in Amsterdam. De beurs is op alle dagen toegankelijk van 10:00 tot 19:00 uur. Een uitgelezen kans om te netwerken, kennis over vastgoed op te doen en om de mensen van Mogelijk persoonlijk te ontmoeten. De PROVADA is al jaren de grootste vastgoedbeurs van Nederland.

PROVADA

De grootste vastgoedbeurs van Nederland

We zien uit naar persoonlijke ontmoetingen en naar kansen om nog meer ondernemers, intermediairs, vastgoedbeleggers en investeerders bij elkaar te brengen om aankoop van zakelijk vastgoed mogelijk te maken. Zien we u ook?

Een ticket koopt u via de website van de PROVADA.
Dit geeft u 3 dagen toegang tot het gehele programma van de PROVADA. U vindt Mogelijk op stand 10-13 waar we iedere beursdag afsluiten met een gezellige Mojito-borrel om 16:30 uur. Tot ziens!

Koop uw ticket

Bron foto: PROVADA 2019, Laura Hermans

Aantal gefinancierde objecten:
Bezoekers op de site: actieve bezoekers
Totaal gefinancierd: €  actieve bezoekers

BNR Nieuwsradio te gast op de stand van Mogelijk

Ook interessant: op donderdag 28 oktober is BNR Nieuwsradio bij ons op de stand om het programma Vastgoed Gezocht op te nemen. Op die dag presenteert Maarten Bouwhuis om 11.30 uur een plenaire sessie met de titel: ‘Vastgoedbelegger: kiest u voor achteroverleunen of herfinancieren?’ Kortom: het beloven fantastische dagen te worden die u niet mag missen!

Coronamaatregelen

De PROVADA wordt georganiseerd volgens de dan geldende overheidsmaatregelen met betrekking tot Corona. PROVADA-bezoekers wordt voor de toegang gevraagd een vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag voor de entree van de RAI te laten zien. Raadpleeg de website van de PROVADA voor de meest actuele informatie.

Bereikbaarheid

De PROVADA beurs vindt plaats in de RAI in Amsterdam. De RAI is uitstekend te bereiken via openbaar vervoer en met de auto. Vindt alle informatie over bereikbaarheid en parkeermogelijkheden op de website van de PROVADA.

Zolang het zakelijk vastgoed is, kan Mogelijk het financieren

Wilt u geld lenen voor de aankoop van een zakelijk pand? Zolang het zakelijk vastgoed betreft, kan Mogelijk het financieren. De condities bieden u een grote mate van flexibiliteit! Wij focussen ons op het vastgoed, daarna pas op uw cijfers.

Ontdek mogelijk

Quickscan

Wilt u nu direct weten of wij uw vastgoed kunnen financieren? Vul dan de quickscan en wij laten u heel snel weten wat de mogelijkheden zijn.

Doe de quickscan

Investeren

Wilt u graag geld uitlenen met een aantrekkelijk rendement? Investeer dan in de zakelijke hypotheek van een ondernemer! Kijk dan hier naar de mogelijkheden om en sluit u aan bij ons netwerk van investeerders.

Lees verder

HomePROVADA