Bezoek Mogelijk op de PROVADA

Mogelijk staat op 11, 12 en 13 juni 2024 op de PROVADA in de RAI in Amsterdam. De beurs is op alle dagen toegankelijk van 10:00 tot 19:00 uur. Een uitgelezen kans om te netwerken, kennis over vastgoed op te doen en om de mensen van Mogelijk persoonlijk te ontmoeten. De PROVADA is al jaren de grootste vastgoedbeurs van Nederland.

PROVADA

De grootste vastgoedbeurs van Nederland

We zien uit naar persoonlijke ontmoetingen en naar kansen om nog meer ondernemers, intermediairs, vastgoedbeleggers en investeerders bij elkaar te brengen om financiering van zakelijk vastgoed mogelijk te maken. Zien we u ook?

Een ticket koopt u via de website van de PROVADA. Dit geeft u 3 dagen toegang tot het gehele programma van de PROVADA. U vindt Mogelijk op stand 10-13. Tot ziens!

Koop uw ticket

Aantal gefinancierde objecten:
Bezoekers op de site: actieve bezoekers
Totaal gefinancierd: € 

BNR Nieuwsradio op onze stand

Op de stand van Mogelijk (10-13) kunt u terecht voor een kennismaking en een persoonlijk gesprek. Wij geven u graag informatie over de mogelijkheden om bij ons vastgoed te financieren en samen te werken. Daarnaast hebben we een leuk programma voor onze bezoekers.

Programma

Dinsdag 11 juni 10.30 uur
BNR Nieuwsradio neemt bij ons op de stand het programma Vastgoed Gezocht op. Vastgoed Gezocht wordt gepresenteerd door Maarten Bouwhuis en Maarten de Gruyter en u kunt de opname live bijwonen!

Donderdag 15 juni 10.15 uur
Een gezellig ontbijt op onze stand met studenten van verschillende opleidingen van 10.15 tot 11.00 uur. Tijdens dit ontbijt geeft een inspirerende spreker (meer info volgt) een interactief seminar over trends en ontwikkelingen in de vastgoedwereld, tips en tricks voor studenten en hun verdere loopbaan en het thema van de PROVADA, Real Connections Create Real Value, komt aan bod. 

Donderdag 15 juni 13.00 uur en 15.00 uur
Test en win voor studenten! Maak in een wervelende quiz (om 13.00 uur en 15.00 uur) kans op een dinercheque van € 100,- én het Basisboek Vastgoedfinanciering. 

Dagelijks om 12.00 – 13.30 uur
Kom energie opdoen tijdens onze Walking Lunch verzorgd door Famous Flavours!

Dagelijks vanaf 16.00 uur
U bent van harte welkom op onze Mojito-borrel!

Kortom: het beloven fantastische dagen te worden die u niet mag missen!

Real connections create real value

Bij Mogelijk denken we altijd in oplossingen. Zolang het zakelijk vastgoed is, kunnen wij het financieren. Kennis van vastgoed combineren we met slimme technologische oplossingen en persoonlijk contact. Wij voelen ons hierom erg thuis bij het thema van deze PROVADA; real connections create real value. Want in een wereld die steeds digitaler wordt, wil men elkaar toch in de ogen kunnen kijken en met elkaar in een ruimte zijn. Wees welkom!

Bezoek de stand van Mogelijk!

Ook dit jaar staat het team van Mogelijk voor u klaar op de stand. Kom langs voor een inhoudelijk gesprek én voor een hapje of drankje. Iedere beursdag sluiten we af met een gezellige borrel vanaf 16.00 uur. Onze Mojito-man maakt voor u graag een frisse, zomerse cocktail klaar. 

Bereikbaarheid

De PROVADA vindt plaats in de RAI in Amsterdam. De RAI is uitstekend te bereiken via openbaar vervoer en met de auto. U vindt alle informatie over bereikbaarheid en parkeermogelijkheden op de website van de PROVADA.

Zolang het zakelijk vastgoed is, kan Mogelijk het financieren

Wilt u geld lenen voor de aankoop van een zakelijk pand? Zolang het zakelijk vastgoed betreft, kan Mogelijk het financieren. De condities bieden u een grote mate van flexibiliteit! Wij focussen ons op het vastgoed, daarna pas op uw cijfers.

Ontdek mogelijk

Quickscan

Wilt u nu direct weten of wij uw vastgoed kunnen financieren? Vul dan de quickscan en wij laten u heel snel weten wat de mogelijkheden zijn.

Doe de quickscan

Investeren

Wilt u graag geld uitlenen met een aantrekkelijk rendement? Investeer dan in de zakelijke hypotheek van een ondernemer! Kijk dan hier naar de mogelijkheden om en sluit u aan bij ons netwerk van investeerders.

Lees verder

HomePROVADA 2024