Wat zijn de kosten van de ondernemershypotheek?

Ondernemershypotheek berekenen

Vraagt u zich af of u de lasten van de Ondernemershypotheek goed kan dragen? Ontvang direct een overzicht met de rente- en aflossing per jaar en de maandelijkse lasten. Vul onderstaande gegevens in en u weet binnen enkele minuten wat een Ondernemershypotheek bij Mogelijk voor u betekent.

Volledig vrijblijvend & 100% vertrouwelijk

Hoe bereken ik een Ondernemershypotheek?

Met onze rekentool kunt u eenvoudig online de maandelijkse lasten van uw Ondernemershypotheek berekenen. Handig als u zakelijk onroerend goed, zoals een kantoorpand of winkelpand, wilt financieren. U weet meteen wat de rente en aflossing van de Ondernemershypotheek zullen zijn. De Ondernemershypotheek maakt het ondernemers zoals u eenvoudig om een bedrijfspand te financieren, ook wanneer u nog geen jaarcijfers hebt. U geniet van een scherpe rente en een snel proces.

Veelgestelde vragen
Wat is de rente van de Ondernemershypotheek?

De rente voor De Ondernemershypotheek bij Mogelijk is afhankelijk van een aantal factoren: waaronder de ligging van het object, de waarde en uw eigen inbreng. Bij ons wordt 50% van de waarde van het onroerend goed aflossingsvrij verstrekt. Daarnaast kunt u altijd, zonder ingewikkelde restricties boetevrij geheel of gedeeltelijk extra aflossen. Dit geeft u maximale flexibiliteit.

Is een hypotheek voor ondernemers zonder jaarcijfers ook mogelijk?

Ook voor startende ondernemers die nog geen jaarcijfers kunnen overleggen, is het mogelijk om een Ondernemershypotheek aan te vragen. Voor ons is de waarde van het pand en de leensom die daarbij gevraagd wordt, belangrijker dan de jaarcijfers van de ondernemer.

Voor welke objecten kan ik de Ondernemershypotheek afsluiten?

De Ondernemershypotheek is geschikt voor alle soorten zakelijk vastgoed. Of het nu gaat om een bedrijfspand, winkelpand, kantoren of horeca. Ook voor recreatiewoningen en agrarische grond kunt u  een Ondernemershypotheek aanvragen. Nieuwbouw, projectontwikkeling en transformaties komen eveneens in aanmerking voor een Ondernemershypotheek.

Hoe worden de maandlasten van een Ondernemershypotheek opgebouwd?

De maandlasten van de Ondernemershypotheek zijn opgebouwd uit rente en aflossing. De rente is het bedrag dat u aan de geldverstrekker betaalt voor de lening die aan u beschikbaar wordt gesteld. De aflossing is de periodieke terugbetaling van de lening die u bent aangegaan. Bij ons wordt 50% van de waarde van het onroerend goed aflossingsvrij verstrekt. Naast de aflossing biedt Mogelijk u als ondernemer de mogelijkheid om altijd tussentijds boetevrij extra af te lossen.

HomeOndernemershypotheekOndernemershypotheek berekenen