Het vermogen van uw cliënten veilig en stabiel laten renderen

Als institutionele belegger, vermogensadviseur of -beheerder of family office zoekt u voortdurende naar beleggingsproducten die passen bij de vermogensdoelstellingen van uw cliënten. Mogelijk Vastgoedfinancieringen is dé partner voor wie in de alternatieve beleggingscategorie zoekt naar een beleggingsmogelijkheid waarbij vermogensbehoud, lage risico’s en een stabiel rendement voorop staan.

Bij Mogelijk verstrekken investeerders zakelijke hypotheken aan MKB-ondernemers en vastgoedbeleggers. Altijd met eerste recht van hypotheek en met kwalitatief zakelijk vastgoed als onderpand. Investeren kan bij Mogelijk op twee manieren: door het verstrekken van een één-op-één financiering aan een ondernemer of geld inleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds.

Beleggen vanaf € 100.000,-

Beleg in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds

Een participatie in het Mogelijk Zakelijk Hypotheken Fonds biedt een stabiel rendement, gespreide belegging en een vaste looptijd. Mogelijk draagt zorg voor de selectie van de te financieren vastgoedobjecten en stelt zo een gespreide portefeuille van zakelijke hypothecaire financieringen samen.

De kenmerken

  • 6% geprognosticeerd rendement per jaar met looptijd van vijf jaar
  • Eerste recht van hypotheek, over de gehele portefeuille
  • Maandelijkse uitbetaling geprognosticeerd rendement
  • Stabiel rendement met stevige zekerheden

Past een belegging in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds in de portefeuille van uw cliënten? Neem contact met ons op, we denken graag met u mee.

Investeren vanaf € 50.000,-

Investeren in de één-op-één Ondernemershypotheek

Wekelijks publiceert Mogelijk het actuele aanbod van mogelijkheden om één-op-één te investeren in een zakelijke hypotheek van een ondernemer. Onze investeerders kiezen real-time op ons platform het object dat zij willen financieren.

De voordelen

  • 6% - 7,75% rendement
  • Eén-op-één investering
  • Vastgoed als veilig onderpand
  • Eerste recht van hypotheek op naam
  • De investering is op ieder moment liquide te maken

Past een één-op-één financiering in de portefeuille van uw cliënten? Neem contact met ons op, we denken graag met u mee.

Aantal gefinancierde objecten:
Bezoekers op de site: actieve bezoekers
Totaal gefinancierd: € 

Vastgoedkennis, slimme technologie en persoonlijk contact

Via Mogelijk belegden een groeiend aantal investeerders in de afgelopen jaren voor ruim 1 miljard in hypothecaire leningen voor zakelijk vastgoed aan MKB-ondernemers en vastgoedbeleggers. Tegen een aantrekkelijk rendement en met de zekerheid van het eerste recht van hypotheek op het vastgoed. We groeiden vanaf drie oprichters en een handjevol medewerkers naar een kantoor met meer dan 100 bevlogen collega’s. Ons succes is te danken aan de combinatie van gedegen vastgoedkennis, slimme technologie en persoonlijk contact. Dat maakt dat we zowel de vastgoedobjecten als de aanvragers snel en goed kunnen beoordelen. In ons aanbod treft u dan ook uitsluitend kwalitatief hoogwaardig vastgoed en solide investeringsvoorstellen.

De zekerheden voor investeerders bij Mogelijk
Eerste recht van hypotheek  

Eerste recht van hypotheek

U investeert - direct of via het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds - in zakelijke hypotheken van ondernemers met het pand als onderpand. Op uw investering rust het eerste recht van hypotheek. Hier wordt gebruik van gemaakt als de geldnemer niet meer aan zijn verplichtingen kan voldoen. Als het tot executie komt, wordt uit de opbrengst uw leensom als eerste terugbetaald, nog voordat bijvoorbeeld de Belastingdienst aan de beurt is.

Debiteur tekent in privé mee  

Debiteur tekent in privé mee

De ondernemer tekent bij het aangaan van de lening altijd ‘in privé’ mee. Ook als de financiering plaatsvindt in de B.V. van de ondernemer, tekent de ondernemer mee. Dit geeft extra zekerheid. Bovendien blijkt hieruit een grote betrokkenheid van de ondernemer.

Eigen inbreng van de debiteur  

Eigen inbreng van de debiteur

Mogelijk vraagt van debiteuren een substantieel deel aan eigen inbreng. Deze is voor de één-op-één financiering minimaal 15% en voor financieringen die door het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds verstrekt worden minimaal 35%. Hoe hoger de eigen inbreng, hoe lager de lening ten opzichte van de waarde van het onderpand (Loan-To-Value ofwel LTV), hoe meer zekerheid dat de leensom kan worden terugbetaald uit de opbrengst van de verkoop van het onderpand.

Secundaire opstalverzekering  

Secundaire opstalverzekering

Blijkt er geen opstalverzekering te rusten op het onderpand en het onderpand gaat verloren, dan is de opstal verzekerd door een secundaire opstalverzekering. Hoewel de kans zeer klein is dat een object verloren gaat, bieden we wel deze zekerheid.

Onze investeerders

Ons netwerk van investeerders bestaat uit ondernemers en particulieren die hun opgebouwde vermogen willen investeren tegen een aantrekkelijk rendement en overzichtelijk risicoprofiel. Het feit dat zij een ondernemer of vastgoedbelegger vooruithelpen, is de spreekwoordelijke kers op de taart.

Onze producten

Sinds 2022 bieden we naast de één-op-één financiering ook de mogelijkheid om via het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds te beleggen in zakelijke hypotheken. Dit heeft als voordeel dat Mogelijk de selectie van te financieren objecten voor zijn rekening neemt en de belegging voor een bepaalde periode vast staat tegen een aantrekkelijk rendement.

Bent u benieuwd of een investering in zakelijke hypotheken ook bij het realiseren van de vermogensdoelstellingen van uw cliënten? Neem contact met ons op, we denken graag met u mee.

HomeInvestor relations