Steeds meer ondernemers naar Mogelijk

Steeds meer ondernemers naar Mogelijk

Annemieke Schoonderwoerd, partner Mogelijk Vastgoedfinancieringen

“Het aantal financieringsaanvragen is de afgelopen week flink toegenomen. Dat komt ongetwijfeld ook door de radiospot die vorige week te luisteren was op Radio 2. De komende week draait de spot op zes verschillende zenders waaronder Radio 538 en Sky Radio. Dat we op de radio zijn, leidt direct tot extra financieringsaanvragen en dat is goed nieuws”, aldus Annemieke Schoonderwoerd, partner van Mogelijk Vastgoedfinancieringen.

“Het blijft fantastisch om te ervaren hoe blij ondernemers zijn als het via ons lukt om de financiering voor hun bedrijfspand rond te krijgen. Omdat we een mooi netwerk aan investeerders hebben, zijn de financieringsaanbiedingen die we elke dinsdag via onze website aanbieden elke weer vlot weg. Voor een ondernemer is het prettig dat we zo snel kunnen schakelen en dat zijn financieringsaanvraag in vele gevallen al binnen een week helemaal rond kan zijn. Dat succes smaakt naar meer. Daarom zetten we vol in om onze naamsbekendheid onder ondernemers verder te vergroten.”

Binnen twee dagen uitsluitsel over de leensom

“Mooi te zien dat steeds meer ondernemers hun weg naar ons weten te vinden. Zij kunnen op een zeer laagdrempelige manier via onze zogenoemde quickscan op de site van Mogelijk achterhalen welke leensom haalbaar is. De quickscan is binnen een minuut ingevuld en binnen twee dagen hoort de ondernemer of wij zijn pand kunnen financieren. We snappen dat tempo voor ondernemers belangrijk is, het is fijn dat we daar op deze manier aan tegemoet kunnen komen.”

ik wil een zakelijke hypotheekik wil investeren

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogSteeds meer ondernemers naar Mogelijk