"Mogelijk ontzorgt mij als belegger"

"Mogelijk ontzorgt mij als belegger"

René Dominicus, een ervaren ondernemer, vond na de verkoop van zijn familiebedrijf in 2019 een oplossing om zijn vermogen verder op te bouwen bij Mogelijk. Hij belegde al vijf keer in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. “Mogelijk ontzorgt mij en dat vind ik er prettig”, vertelt René in het Mogelijk Magazine.

Voor René, die voorheen in woningen investeerde, was het model met huizen aankopen op veilingen steeds lastiger geworden. De mogelijkheid om bij Mogelijk in zakelijke hypothekenfondsen te beleggen trok zijn aandacht. “Het proces is eenvoudig. Je kunt aangeven hoeveel geld je wilt inleggen vanaf € 100.000,-. Documentatie wordt vooraf ingediend, en na overboeking hoef je verder niets te doen.”

Voordelen

“Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken fonds kent verschillende voordelen waaronder anonimiteit in de akte, het recht van eerste hypotheek, en een risicospreiding door samen met anderen in diverse objecten te investeren”, vertelt René. Hij ziet de combinatie van beleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds en andere investeringen als een interessante strategie. “Fondsbeleggen bij Mogelijk is een heldere, goed gespreide en aantrekkelijk renderende optie.”

Succesvolle samenwerking

René prijst de samenwerking met Mogelijk, waarbij hij de fijne contacten en nauwkeurige administratieve afhandeling benadrukt. “Ik ben zeer tevreden over de ontzorging, de dekking met het recht van eerste hypotheek en de algehele eenvoud van de dienstverlening. Voor iedereen met vermogen die op zoek is naar een solide beleggingsmogelijkheid kan ik Mogelijk aanbevelen.”

Inschrijven Fonds VIII

Fonds VIII is nog tot 1 maart geopend voor inschrijving. Inschrijven kan eenvoudig via de website. Wilt u meer weten weten over de achtergrond en de structuur van het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds dan kunt u een speciale kennissessie bijwonen. Hier kunnen beleggers ook vragen stellen en kennismaken met het team. Introducees zijn uiteraard ook van harte welkom.

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlog"Mogelijk ontzorgt mij als belegger"