Investeerders maken kennis met Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Maarten Rövekamp, partner van Mogelijk Vastgoedfinancieringen: "We vinden persoonlijk contact met zowel investeerders als ondernemers die zoeken naar een zakelijke hypotheek van groot belang. Daarom organiseren we regelmatig bijeenkomsten en kunnen belangstellenden altijd bij ons langskomen. Omdat ons concept zo nieuw is, verdient het de nodige uitleg. Ik denk dat we na onze start in 2016 inmiddels wel kunnen zeggen dat we voorzien in een behoefte en de belangstelling groeit."

Tijdens de bijeenkomst op 8 maart namen de partners Maarten Rövekamp en Pablo de Loor de aanwezigen mee in het concept. In de kern brengt Mogelijk ondernemers die op zoek zijn naar een zakelijke hypotheek en investeerders bij elkaar. "We brengen zakelijk hypothecaire financieringen tot stand tussen ondernemers en investeerders. De investeerder krijgt het eerste recht van hypotheek; het vastgoed dient dus als veilig onderpand. Het is mooi te zien dat steeds meer investeerders en ondernemers de weg naar Mogelijk weten te vinden, wij zijn echt het veilige alternatief voor beleggen in aandelen of vastgoed. Bovendien doen wij al het werk. Zaken doen met Mogelijk betekent een veilig rendement zonder rompslomp."

 

Actief investeerder worden?

Wilt u actief investeerder worden bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen, dan maken wij graag een afspraak met u om nader kennis te maken. Daarna voegen wij u toe aan het investeerdersportal. In het portal kunt u per investeringsaanbieding het gedetailleerde informatiememorandum inzien. Ook kunt u investeringsaanbiedingen in optie nemen of claimen.

Maak direct een afspraak of bel: 0346 - 250 171

Afspraak maken

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil investeren

Investeer met 1e hypothecaire zekerheid

  • Vastgoed als veilig onderpand
  • 4,5% tot 5,25% rente per jaar
  • Op ieder gewenst moment investering weer liquide maken
  • Het eerste recht van hypotheek staat 1 op 1 op úw naam

Ja, ik wil investeren

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogInvesteerders maken kennis met Mogelijk Vastgoe...