Een bedrijfshypotheek financiert u bij Mogelijk 

Bent u een ondernemer en heeft u een bedrijfspand op het oog? Mogelijk Vastgoedfinancieringen  verstrekt zakelijke hypotheken. Mogelijk maakt een bedrijfshypotheek bereikbaar voor het midden- en kleinbedrijf. Bereken direct de hoogte van uw bedrijfshypotheek via onze online rekentool.

Benieuwd naar de hoogte van uw hypotheek bij Mogelijk?

Bereken direct de hoogte van uw maandlasten. Met de online rekentool maak u makkelijk een berekening voor uw zakelijke hypotheek. Begin direct!

Berekenen

Direct een aanvraag doen

Aantal gefinancierde objecten:
Bezoekers op de site: actieve bezoekers
Totaal gefinancierd: €  actieve bezoekers

Wat is een bedrijfshypotheek?

De bedrijfshypotheek van Mogelijk is een zakelijk hypothecaire lening, met de gelden kunt u investeren in een nieuw bedrijfspand, een extra vestiging of een verbouwing financieren.

Maar ook ondernemers die geld willen vrijmaken dat ze eerder in hun eigen pand hebben geïnvesteerd, kunnen bij Mogelijk terecht voor een herfinanciering. Als er bijvoorbeeld geld nodig is voor investeringen in uw onderneming, kunt u een deel van het zakelijk onroerend goed bij ons herfinancieren. 

"We hebben bij de banken zo lang moeten duwen en trekken en bij Mogelijk was het binnen een paar dagen rond"
Edwin Zeegers
Ondernemer

Financieren jullie mijn object? Doe de quickscan 

Zoekt u een financiering voor uw beleggingspand, bedrijfspand, winkel, kantoor of horecapand? Doe nu vrijblijvend de quickscan in 1 minuut en wij laten u snel weten of wij uw pand kunnen financieren. Mogelijk verstrekt hypotheken tussen € 50.000,- tot € 2.000.000,-.

Doe de quickscan

Zakelijke hypotheek berekenen

Aantal gefinancierde objecten:
Bezoekers op de site: actieve bezoekers
Totaal gefinancierd: €  actieve bezoekers

HomeBedrijfshypotheek