Op zoek naar een bedrijfshypotheek? Mogelijk maakt vastgoed financieren makkelijk!

Bent u een ondernemer en heeft u een bedrijfspand op het oog? Mogelijk Vastgoedfinancieringen  verstrekt zakelijke hypotheken. Mogelijk maakt een bedrijfshypotheek bereikbaar voor het midden- en kleinbedrijf. Bereken direct de hoogte van uw bedrijfshypotheek via onze online rekentool.

Benieuwd naar de hoogte van uw zakelijke hypotheek?

Bereken direct de hoogte van de hypotheek van uw commercieel vastgoed. Een zakelijke hypotheek berekenen is nog nooit zo eenvoudig geweest met de online rekentool van Mogelijk. Begin direct en bereken uw maandelijkse lasten.

Zakelijke hypotheek berekenen

Direct een aanvraag doen

Aantal gefinancierde objecten:
Bezoekers op de site: actieve bezoekers
Laatste berekening: minuut geleden

Wat is een bedrijfshypotheek?

De bedrijfshypotheek van Mogelijk is een zakelijk hypothecaire lening, met de gelden kunt investeren in een nieuw bedrijfspand, een extra vestiging of een verbouwing financieren.

Maar ook ondernemers die geld willen vrijmaken dat ze eerder in hun eigen pand hebben geïnvesteerd, kunnen bij Mogelijk terecht voor een herfinanciering. Als er bijvoorbeeld geld nodig is voor investeringen in uw onderneming, kunt u een deel van het zakelijk onroerend goed bij ons herfinancieren. 

"We hebben bij de banken zo lang moeten duwen en trekken en bij Mogelijk was het binnen een paar dagen rond"
Edwin Zeegers
Ondernemer

Geïnteresseerd geraakt in een bedrijfshypotheek via Mogelijk?

Bij een zakelijke hypotheek van Mogelijk wordt over de overeengekomen looptijd slechts afgelost tot 50% van de koopsom, waarbij wij rekening houden met uw eigen inbreng. Hierdoor worden uw maandelijkse lasten zo laag mogelijk, zodat u maximale financiële ruimte overhoudt om te ondernemen.

Financieren jullie mijn object? Doe de quickscan binnen 1 minuut

Bent u ondernemer en wilt u een zakelijke hypotheek tussen € 50.000,- tot € 500.000,-? Ontdek dan nu of wij uw object kunnen financieren.
Doe binnen 1 minuut vrijblijvend de quickscan en hoor binnen 2 werkdagen welke leensom haalbaar is.

Doe de quickscan

Zakelijke hypotheek berekenen

Aantal gefinancierde objecten:
Bezoekers op de site: actieve bezoekers
Laatste berekening: minuut geleden

HomeBedrijfshypotheek