Op zoek naar een bedrijfshypotheek? Mogelijk biedt hét alternatief met bankvrij vastgoed financieren

Bent u een ondernemer en heeft u een bedrijfspand op het oog? Dan is het vaak lastig om een bedrijfshypotheek te krijgen. Mogelijk Vastgoedfinancieringen helpt u met het verstrekken van een zakelijke hypotheek, bankvrij. Wij brengen zakelijke hypothecaire financieringen tot € 500.000,- tot stand tussen ondernemers en investeerders. Op deze manier maakt Mogelijk een bedrijfshypotheek weer bereikbaar voor het midden- en kleinbedrijf. Bereken direct de hoogte van uw bedrijfshypotheek via onze online rekentool.

Benieuwd naar de hoogte van uw zakelijke hypotheek?

Bereken direct de hoogte van de hypotheek van uw commercieel vastgoed. Een zakelijke hypotheek berekenen is nog nooit zo eenvoudig geweest met de online rekentool van Mogelijk. Begin direct en bereken uw maandelijkse lasten.

Zakelijke hypotheek berekenen

Direct een aanvraag doen

Aantal gefinancierde objecten:
Bezoekers op de site: actieve bezoekers
Laatste berekening: uur geleden

Wat is een bedrijfshypotheek?

De aankoop van een bedrijfspand volledig zelf financieren is voor veel ondernemers geen optie. Daarom is er de bedrijfshypotheek van Mogelijk. Daarmee kunt u investeren in een nieuw bedrijfspand, een extra vestiging of een verbouwing. Een bedrijfshypotheek van Mogelijk is een zakelijk hypothecaire lening die tot stand komt tussen u als ondernemer en een investeerder uit ons brede netwerk.

Maar ook ondernemers die geld willen vrijmaken dat ze eerder in hun eigen pand hebben geïnvesteerd, kunnen bij Mogelijk terecht voor een herfinanciering. Als bijvoorbeeld geld nodig is voor investeringen in uw onderneming, kunt u een deel van het zakelijk onroerend goed bij ons herfinancieren. Een investeerder uit ons netwerk sluit in dat geval een hypothecaire lening met u af, waardoor u gelden vrijmaakt om te ondernemen. Bankvrij vastgoed financieren kan bij Mogelijk.

"We hebben bij de banken zo lang moeten duwen en trekken en bij Mogelijk was het binnen een paar dagen rond"
Edwin Zeegers
Ondernemer

Geïnteresseerd geraakt in een bedrijfshypotheek via Mogelijk?

Bij een zakelijke hypotheek van Mogelijk wordt over de overeengekomen looptijd slechts afgelost tot 50% van de koopsom, waarbij wij tevens rekening houden met uw eigen inbreng. Hierdoor worden de maandelijkse lasten zo laag mogelijk, zodat u maximale financiële ruimte overhoudt om te ondernemen.

Financieren jullie mijn object? Doe de quickscan binnen 1 minuut

Bent u ondernemer en wilt u een zakelijke hypotheek tussen € 50.000,- tot € 500.000,-? Ontdek dan nu of wij uw object kunnen financieren.
Doe binnen 1 minuut vrijblijvend de quickscan en hoor binnen 2 werkdagen welke leensom haalbaar is.

Doe de quickscan

Zakelijke hypotheek berekenen

Aantal gefinancierde objecten:
Bezoekers op de site: actieve bezoekers
Laatste berekening: uur geleden

HomeBedrijfshypotheek