Een financiering voor uw bedrijfs-, horeca- of winkelpand
Bedrijfshypotheek

Heeft u als ondernemer een bedrijfspand op het oog en zoekt u op korte termijn een financiering? Dan bent u bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen aan het juiste adres. U kunt bij ons een bedrijfshypootheek afsluiten om uw zakelijke vastgoed te financieren. Denk aan een financiering voor uw bedrijfs-, kantoor-, horeca- of winkelpand. Mogelijk biedt bedrijfshypotheek aan zowel ervaren als startende ondernemers.

Bedrijfshypotheek

 • Tussentijds extra boetevrij aflossen
 • Looptijd gemiddeld 10 jaar
 • Met of zonder intermediair afsluiten
 • Aantrekkelijke voorwaarden

Doe de quickscan

Aantal gefinancierde objecten:
Bezoekers op de site: actieve bezoekers
Totaal gefinancierd: € 
Tussentijds extra boetevrij aflossen
Tussentijds extra boetevrij aflossen
Looptijden van 6 maanden tot 20 jaar
Looptijden van 6 maanden tot 20 jaar
Van harte welkom met en zonder intermediair
Van harte welkom met en zonder intermediair
Aantrekkelijke voorwaarden
Aantrekkelijke voorwaarden

Ondernemers sluiten hun bedrijfshypotheek af bij Mogelijk 

Bent u een ondernemer en wilt u voor een bedrijfspand een zakelijke hypotheek afsluiten? Mogelijk verstrekt bedrijfshypotheken vanaf € 50.000,- aan ondernemers door heel Nederland. Met de bedrijfshypotheek financiert u tot maximaal 85% van de totale leensom. De lage maandlasten en de mogelijkheid tot boetevrij extra aflossen geeft u als ondernemer maximale flexibiliteit. 

Welke objecten financiert Mogelijk met de bedrijfshypotheek?

Met de bedrijfshypotheek financiert u de aankoop van bedrijfspanden. Mogelijk verstrekt bedrijfshypotheken vanaf € 50.000,-. Hierbij wordt een eigen inleg van minimaal 15% gevraagd. De gevraagde eigen gelden zijn afhankelijk van onder meer het type pand en de locatie. Hieronder vindt u waar u de bedrijfshypotheek van Mogelijk voor kunt afsluiten:

 • Winkelpanden
 • Horecapanden
 • Kantoorpanden
 • Nieuwbouwpanden
 • Bedrijfspanden
 • Transformatiepanden
 • Agrarische grond
 • Recreatief vastgoed

Financieren jullie mijn object? Doe de quickscan 

De zakelijke hypotheek is bedoeld voor ondernemers. U kunt een zakelijk pand laten financieren met een leensom vanaf € 50.000,-. Dit geldt voor bedrijfspanden, winkels, kantoren, horecapanden, agrarische grond, project of transformatiepanden.

Doe de quickscanIk wil eerst meer weten

Zakelijke hypotheek berekenen

Welke gegevens heb ik nodig voor de aanvraag voor een bedrijfshypotheek?

Voor het aanvragen van de bedrijfshypotheek hebben we enkele gegevens nodig. Denk aan de marktwaarde van het pand, het adres van het pand en uw eigen inbreng. Op basis van de gegevens en de eigen inleg wordt de bedrijfshypotheek berekend. Bij het invullen van een quickscan voor bedrijfsmatig vastgoed kunt u deze gegevens invullen. Bij het opstellen van een offerte zullen wij u mogelijk nog om extra gegevens vragen.

De voordelen van de bedrijfshypotheek

 • Vrijheid van altijd boetevrij extra aflossen

 • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening

 • Lage aflossing, 50% aflossingsvrij

 • Ook geschikt voor nieuw te bouwen bedrijfspanden

Hoe verloopt de financiering van uw bedrijfspand?
 • Quickscan Dien uw financieringsaanvraag in via de website, per mail of telefonisch.
 • Uitsluitsel haalbaarheid U hoort of wij uw object kunnen financieren.
 • Persoonlijk gesprek en offerte We ontvangen u op kantoor, u krijgt de offerte die u indien gewenst direct kunt tekenen.
 • Publicatie financieringsaanvraag op website Mogelijk Elke dinsdag om 9.00 uur zitten investeerders klaar om uw pand te financieren.
 • Eén investeerder gaat u financieren De notaris maakt de stukken op, u krijgt een uitnodiging om de akte te tekenen.
 • Gefeliciteerd! De financiering is een feit. U kunt door met ondernemen!

Direct uw bedrijfshypotheek berekenen

Wilt u weten wat de maximale hoogte van de bedrijfshypotheek is voor het bedrijfspand dat u op het oog heeft? Een bedrijfsmatige bedrijfshypotheek berekenen doet u eenvoudig online middels een quickscan. Door een bedrijfshypotheek te berekenen, krijgt u direct inzicht in uw mogelijkheden. Voor de quickscan dient u de adresgegevens, marktwaarde en de gewenste leensom in te vullen. Daarnaast kunt u de maandlasten van uw bedrijfshypotheek berekenen. Binnen twee werkdagen laten we u aan de hand van uw quickscan de haalbaarheid van uw financieringsaanvraag weten. 

Doe de quikscan

Veelgestelde vragen
Kan ik als startende ondernemer een bedrijfshypotheek afsluiten?

Bent u een starter en heeft u een bedrijfspand op het oog, maar nog geen cijfers over de afgelopen drie jaar die benodigd zijn voor de zakelijke financiering via traditionele geldverstrekkers? Voor ons is het onderpand belangrijker dan uw jaarcijfers. Zo wordt het ook voor startende ondernemers mogelijk om een passende bedrijfshypotheek aan te vragen. De financiering is snel en eenvoudig te realiseren. En dankzij de scherpe rente en een aflossingsvrij deel tot 50% geniet u als starter van lage maandlasten en dus ook maximale flexibiliteit. 
 

Wat heb ik nodig voor een bedrijfshypotheek aanvraag?

Voor het aanvragen van de bedrijfshypotheek hebben we enkele gegevens nodig. Denk aan de marktwaarde van het pand, het adres van het pand en uw eigen inbreng. Op basis van de gegevens en de eigen inleg wordt de bedrijfshypotheek berekend. Deze gegevens vult u in bij onze online quickscan. 
 

Kan ik een bedrijfshypotheek aanvragen zonder eigen geld?

Voor de bedrijfshypotheek vragen wij een minimale inbreng van 25% aan eigen gelden van de totale leensom. Uiteraard mag dat ook geld zijn van andere geldschieters, zoals zakenpartners, familie of vrienden of van de verkoper die een deel van de verkoopprijs als lening laat uitstaan. Dit zijn dan per definitie wel achtergestelde leningen. Aan de hand van uw online quickscan maken wij een voorlopige offerte waarin de hoogte van de gevraagde eigen middelen wordt vastgesteld. Hierbij wordt ook duidelijk of de gewenste leensom haalbaar is. 
 

Hoeveel kan ik lenen voor een bedrijfspand?

De Loan-to-Value voor een bedrijfshypotheek van Mogelijk bedraagt maximaal 75%. De Loan-to-Value wordt bepaald aan de hand van een aantal risicofactoren, waaronder de ligging van het object. Aan de hand van een voorlopige offerte wordt duidelijk wat de hoogte is van de financiering voor het pand dat u op het oog heeft. Daarbij wordt ook duidelijk wat de gevraagde eigen inbreng zal zijn. Benieuwd naar uw mogelijkheden? U kunt online de bedrijfshypotheek berekenen.  
 

Wat is een bedrijfshypotheek?

Een bedrijfshypotheek is een zakelijke hypothecaire lening waarmee u een bedrijfspand kunt financieren. Met een bedrijfshypotheek van Mogelijk kunnen ondernemers bedrijfspanden door heel Nederland financieren. 

Welke objecten kan ik met een bedrijfshypotheek financieren?

De bedrijfshypotheek van Mogelijk is een zakelijke lening voor onroerend goed waarmee u verschillende typen bedrijfspanden kunt financieren. De bedrijfshypotheek sluit u af voor een kantoorpand, winkelpand, horecapand, nieuwbouw pand, bedrijfspand, transformatie pand of agrarische grond. 

Wat is de rente van een bedrijfshypotheek?

De rente van een bedrijfshypotheek is afhankelijk van het object en de gewenste leensom. Bij het invullen van een quickscan krijgt u een indicatieve rente. Onze accountmanagers berekenen tijdens de verdere aanvraag de rente voor uw bedrijfshypotheek.  

HomeBedrijfshypotheek