Kom kennismaken met Mogelijk


Ontdek de smaak van Mogelijk
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat wij te bieden hebben? Dan nodigen wij je van harte uit om op vrijdag 8 maart tussen 12.00 en 14.00 uur langs te komen bij ons in Breukelen, waar een smakelijke verrassing op je wacht!

Direct naast het treinstation in Breukelen, op de Amerlandseweg 2, staat onze foodtruck klaar om je te verwelkomen. Het is niet alleen een kans om te genieten van heerlijk eten, maar ook om kennis te maken met Mogelijk, misschien wel jouw toekomstige werkgever.

Tijdens je bezoek heb je ook de mogelijkheid om je toekomstige collega's te ontmoeten en te spreken, zodat je een beter beeld krijgt van de werkomgeving en de teamdynamiek. Bovendien nodigen we je uit om een kijkje te nemen in ons kantoor, zodat je een beter beeld krijgt van de werkomgeving en de sfeer waarin we werken.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, een carrièreswitch overweegt of gewoon benieuwd bent naar wat Mogelijk voor jou kan betekenen, deze gelegenheid is perfect om ons beter te leren kennen. Bekijk al onze vacatures hier.

Dus, waar wacht je nog op? Aanmelden kan hieronder. Zet een stap richting nieuwe mogelijkheden en breng ons een bezoekje. Goed om te weten dat we NIETS doen met jouw gegevens, dus we gaan je niet zomaar bellen of mailen na jouw komst. Als jij het interessant vond en verder wil praten, horen we uiteraard wel graag van jou!

Datum; Vrijdag 8 maart
Tijd; 12.00 tot 14.00 uur
Adres; Mogelijk Vastgoedfinancieringen, Amerlandseweg 2 in Breukelen

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Meld je aan

De inschrijvingen voor Kom kennismaken met Mogelijk zijn gesloten

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van: