Vacature

Oud-makelaars / ontwikkelaars die vastgoed willen beoordelen

8-16 uur p/w

Ben je met pensioen? Heb je je zaak verkocht? Mis je het inhoudelijke werk van een vastgoedspecialist? Vind je het leuk om af en toe vastgoed te beoordelen? Kom dan één of twee dagen per week werken bij Mogelijk.nl

Wat hebben we te bieden?

De leukste baan die er is! Als Vastgoedspecialist beoordeel je het zakelijk vastgoed van ondernemers. Je analyseert de aanvraag, doet een quickscan op kwaliteit, courantheid en alternatieve aanwendbaarheid en belt de twijfelgevallen om samen te kijken hoe zij hun pand wél kunnen laten financieren. Dat doe je niet alleen, maar in een team met andere vastgoedspecialisten. Inhoudelijk interessant, korte lijntjes intern en direct contact met de aanvrager.

Een greep uit de kerntaken

Wat ga je doen bij Mogelijk

  • Zakelijk vastgoed beoordelen (quickscan),
  • Helder en duidelijk omschrijven van het object in een half a4-tje,
  • Bellen met ondernemers die financiering zoeken.
"Het werk bij Mogelijk is uitdagend. Mogelijk maakt investeren en ondernemen letterlijk mogelijk en opent deuren die anders gesloten blijven, dat is fantastisch."
Jan Gaasbeek
Jan Gaasbeek
Vastgoedspecialist

Wat we van jou verwachten

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar de beste vastgoedspecialisten uit de markt. Dat zijn niet de jonkies. Maar dat zijn de oude rotten in het vak met een bak aan ervaring. Jij weet wat kwalitatief vastgoed is en wat je maar beter niet kunt financieren. En jij weet hoe je moet praten met ondernemers die hun zakelijke pand willen laten financieren. Ben jij die gepensioneerde vastgoedspecialist die weer lekker aan de bak wilt? En die heel graag wil samenwerken met gedreven, ondernemende en inhoudelijk scherpe collega’s? Kom dan één of een paar dagen per week bij ons werken.

Wat krijg ik ervoor terug?

Naast werkplezier, zingeving en een moderne bedrijfscultuur, werk je met de allerbeste systemen en krijg je de beste lunch en de lekkerste koffie van heel Breukelen.

Reageren

Indien je interesse hebt in deze vacature dan nodigen wij je uit om te solliciteren door je CV met een motivatie te mailen naar Vivian Bosscha. Voor vragen over de inhoud van de functie kun je bij Annemieke terecht: annemieke@mogelijk.nl of bel dan 0346-250171.

Solliciteren

Tot slot

De vacature is per direct, maar wij begrijpen als je pas later beschikbaar bent.
Aarzel niet en bel of mail ons.

HomeWerken bijVacature Vastgoedspecialist