Bel ons

Helaas ... Deze vacature is ingevuld.

Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen. Deze vacature is echter al ingevuld. Wij groeien snel, dus wellicht hebben we een andere vacature openstaan die je interesse wekt. Klik hier voor het actuele overzicht.

Ben je met pensioen? Heb je je zaak verkocht? Mis je het inhoudelijke werk van een vastgoedspecialist? Vind je het leuk om af en toe vastgoed te beoordelen? Kom dan één of twee dagen per week werken bij de marktleider in bankvrij financieren van zakelijk vastgoed. Kom werken bij Mogelijk.nl


GEZOCHT:

OUD-MAKELAARS / ONTWIKKELAARS
DIE VASTGOED WILLEN
BEOORDELEN

8-16 UUR P/W


Wat is Mogelijk?

Mogelijk financiert het zakelijk vastgoed van ondernemers. Niet als een bank, maar door dit vastgoed direct te laten financieren door particuliere investeerders. En dat slaat aan. We zijn gestart in de lente van 2016, hebben nu voor ruim 90 miljoen aan aktes tot stand gebracht. Dat doen we niet alleen, maar met een team van 20 collega’s waar we elke week weer fantastische deals mee  sluiten tussen ondernemers en investeerders. Onze cultuur kenmerkt zich door: in JA denken, investeerders en aanvragers blij maken en als team samen scoren. Vind je het leuk om jezelf te triggeren en één of twee dagen per week weer nodig te zijn en met je oude vak bezig te zijn? Kom dan een kop koffie bij ons drinken, ontmoet je collega’s en zeg ja.

Wat hebben we te bieden?

De leukste baan die er is! Als Vastgoedspecialist beoordeel je het zakelijk vastgoed van ondernemers. Je analyseert de aanvraag, doet een quickscan op kwaliteit, courantheid en alternatieve aanwendbaarheid en belt de twijfelgevallen om samen te kijken hoe zij hun pand wél kunnen laten financieren. Dat doe je niet alleen, maar in een team met andere vastgoedspecialisten. Inhoudelijk interessant, korte lijntjes intern en direct contact met de aanvrager.

Een greep uit de kerntaken:

  • Zakelijk vastgoed beoordelen (quickscan),
  • Helder en duidelijk omschrijven van het object in een half a4-tje,
  • Bellen met ondernemers die financiering zoeken.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar de beste vastgoedspecialisten uit de markt. Dat zijn niet de jonkies. Maar dat zijn de oude rotten in het vak met een bak aan ervaring. Jij weet wat kwalitatief vastgoed is en wat je maar beter niet kunt financieren. En jij weet hoe je moet praten met ondernemers die hun zakelijke pand willen laten financieren. Ben jij die gepensioneerde vastgoedspecialist die weer lekker aan de bak wilt? En die heel graag wil samenwerken met gedreven, ondernemende en inhoudelijk scherpe collega’s? Kom dan één of een paar dagen per week bij ons werken.

Wat krijg ik ervoor terug?

Naast werkplezier, zingeving en een moderne bedrijfscultuur, werk je met de allerbeste systemen en krijg je de beste lunch en de lekkerste koffie van heel Breukelen.

Interesse?

Is de functie jou op het lijf geschreven en wil je graag werken bij zo’n dynamisch bedrijf? Stuur dan een mail naar Annemieke Schoonderwoerd: annemieke@mogelijk.nl of bel haar op 0346-250171.

Meer informatie over Mogelijk Vastgoedfinancieringen vind je op onze website: www.mogelijk.nl

Tot slot

De vacature is per direct, maar wij begrijpen als je pas later beschikbaar bent.
Aarzel niet en bel of mail ons.

Totaal gefinancierd:
€ 

Laatste berekening
5 uur geleden
Aantal gefinancierde objecten
717
Bezoekers op de site
7 actieve bezoekers

Bekend van
BNR Nieuwsradio Het Financieele Dagblad RTL Z