Vacature

Klantsupporter

32 -40 uur p/w

Mogelijk Vastgoedfinancieringen is gespecialiseerd in het tot stand brengen van zakelijke hypotheken. Ons model slaat aan en daardoor groeien we hard. Krijg jij energie van inhoudelijke telefoongesprekken voeren met klanten, werk je graag in een team, heb je een warme persoonlijkheid en hou je van een dynamische werksfeer? Dan ben jij geknipt om onze collega te worden in het klant supportteam!

Dit ga je doen bij Mogelijk

Jij bent het servicekanon van Mogelijk. Voor klanten vorm jij het eerste aanspreekpunt aan de telefoon. Je legt hen uit wat wij nodig hebben om een offerte te kunnen maken. Je maakt het dossier helemaal compleet voor assistentes, accountmanagers en vastgoedspecialisten. Je voert de regie over de info-mailbox en zorgt dat mails op de juiste plek terechtkomen en dat er snel een antwoord gaat richting de klant. Je zet elke dag alles op alles om de klanten blij te maken.

Heb je interesse? Wacht niet langer en stuur je motivatie met CV naar Vivian Bosscha.

Solliciteren

Een greep uit de kerntaken

  • Telefonische gesprekken voeren met aanvragers om alle benodigde informatie te verkrijgen om een goede offerte te kunnen maken.
  • Chatgesprekken met bezoekers van onze site voeren.
  • Regie op de info-mailbox houden zodat iedere mail correct en snel beantwoord wordt.
  • Alle ondersteunende werkzaamheden die nodig zijn om de klant een goede, snelle service te kunnen verlenen.
"We bieden een heel overzichtelijk en helder product, daarbij denken we in mogelijkheden. Hierdoor kunnen we veel aanvragers echt blij maken."
Eduard Bosch
Eduard Bosch
Klantsupporter

Wat we van jou verwachten

Wie zoeken we?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en relevante ervaring bij een financiële instelling zoals een bank, notaris of leasemaatschappij. Je kunt op een vriendelijke effectieve manier via een telefoongesprek de juiste informatie verzamelen die nodig is voor het maken van een offerte. Je bent een teamplayer. Het bieden van service is jou op het lijf geschreven en je vindt het leuk om anderen te helpen. Je maakt graag de cirkel rond voor zowel de klant als je collega’s.

Wat krijg je ervoor terug?

Naast werkplezier, leuke collega's en een moderne bedrijfscultuur, krijg je een prima marktconform salaris. Uiteraard hebben we een goede pensioenvoorziening. En er is af en toe ruimte voor een gezellige borrel. Elke dag staat er een heerlijke verse lunch voor je klaar, verzorgd door onze eigen kok Frederik. Goede ideeën worden omarmd en worden snel gerealiseerd. 

Reageren

Indien je interesse hebt in deze vacature dan nodigen wij je uit om te solliciteren door je CV met een motivatie te mailen naar Vivian Bosscha. Voor vragen over de inhoud van de functie kun je bij Annemieke terecht: annemieke@mogelijk.nl of bel dan 0346-250171.

Solliciteren

Tot slot

De vacature is per direct, maar wij begrijpen als je pas later beschikbaar bent in verband met een opzegtermijn van je huidige baan. Aarzel niet, pak je kans.

HomeWerken bijVacature klantsupporter